Hvordan Spray en sprøytebetong Pool

August 18

Sprøytebetong er en blanding av tørr sement og sand. Den sprøytes på en overflate med en sprøytebetong pistol, som er en sement pistol som tvinger luft gjennom en slange festet til et munnstykke som hydrater sprøytebetong. Dette gjør en tett, slitesterkt materiale som følger en form som et svømmebasseng struktur.

Svømmebassenget entreprenører har brukt sprayet sprøytebetong i over 30 år, og det er fortsatt brukes i dag. Sprayet sprøytebetong når du er ferdig har mellom 6000 til 7000 pounds av kraft per kvadrattomme (PSI). Dette er dobbelt så mye som støpt betong. På grunn av sin styrke og evne til å forholde seg til uvanlige former, kan sprøytebetong brukes for alle størrelser og former av svømmebasseng.

Bruksanvisning

Hvordan Spray et svømmebasseng med sprøytebetong

1 Installer armeringsjern (armeringsjern) av stålnett over en base av knust stein på bunnen av utgravde bassengområdet. Deretter bruke en ferdig mix betong, spre det over armeringsjern og stein for å danne bunnen av bassenget.

2 Kjør armeringsjern av stål mesh opp sidene av de utgravde bassengområdet. Ytterligere armeringsjern bør legges i områder hvor vanndybden vil være større enn 5 fot.

3 Lei en sprøytebetong maskin som vil mate tørr sand og sement betong gjennom en slange, blande det og fuktighetsgivende det. Maskinen kommer med en stor luftkompressor som blåser sprøytebetong materialet gjennom slangen.

4 Spray sprøytebetong jevnt og grundig over betong basseng bunnen. Deretter bruke en sparkel, spre sprøytebetong og glatt den over bunnen av bassengområdet. La det tørke helt.

5 Spray sprøytebetong over armeringsjern på veggene i bassenget. Bruk en sparkel for å jevne den. Du må bruke flere lag til veggene før de er 6 til 9 inches tykke. Hvis du har konstruert områder for trinn eller benker i bassenget, bør du spraye sprøytebetong i dette området også.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com