Slik Dekorer et bad med Aqua Fixtures

July 17

Badene er utilitaristisk rom som har visse fellestrekk. Det er et badekar med dusj eller separat dusjkabinett, vask og toalett. De kan være små, slik som et pulver rom med bare en vask og toalett, eller spa-aktig, med en nedsenket badekar og innebygd dresser. Farger av inventar kan dateres badet eller at det ser friskt og nytt. Hvis badet er en del av master suite, bør sine farger koordinere med at fargevalget. Avgjør om du ønsker å spille opp aqua inventar eller blande dem inn i innredningen, slik at de ikke er fullt så merkbar.

Bruksanvisning

Fokus på Aqua

1 Spill opp aqua ved å velge farger på motsatt side av fargehjulet. Bilde rød på middag på en klokke. Gult er på fire og blå klokken 8. Sekundære farger er dannet ved å kombinere de primærfarger. Grønn er laget av gul og blå, og er på seks. Orange er på to og aqua, en kombinasjon av grønt og blått, klokken syv. Det motsatte fargen aqua er korall eller oransje-rødt.

2 Bruk koraller som farger for badehåndklær. Finn håndkle å vise at kombinere koraller og aqua, eller bruke håndklær som har ulike nyanser av korall, fra lys til mørke, som en print. Legg disse håndklær på toppen av de faste koraller badehåndklær og topp med finger håndklær i aqua.

3 Fyll en klar glasskrukke med dekorative såper i aqua. Bruk sjampo, bad gel og body lotion i nyanser av aqua og vise dem på hyller i stedet for å skjule dem i linen closet.

4 Bruk en dusjforheng som samsvarer med håndkle. Knytte det tilbake med aqua bånd når den ikke er i bruk.

5 Accent badet med en floral arrangement av korallrev liljer i en lys oransje vase. Blomster ikke naturlig blomstre i aqua, men du kan bruke silke blomster i at skyggen i stedet for koraller.

Spill på Aqua

6 spill på aqua ved å velge farger på hver side av aqua så fargene blandes. Disse fargene ville være grønn og blå. Aqua er ikke så merkbar fordi øyet kombinerer farger i en palett av seaside farger i stedet for kontraster.

7 Bruk stort sett grønne og blå håndklær med håndklær av Aqua. Fyll klart glass vaser med skjell til å gjennomføre følelsen kysten.

8 Place kaste tepper i en sandbeige på gulvet. Hvis du gjøre om på gulvet, tror fliser i en Beachy mønster, men holde dem nøytrale. Tepper er rimeligere enn flis, men ikke en spesielt god idé på badet på grunn av all fuktigheten.

Hint

  • Bruke ulike nyanser av aqua heller enn å prøve å matche ligaen fargen nøyaktig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com