Hva er årsakene til Loose keramiske gulvfliser på badet?

August 19

Hva er årsakene til Loose keramiske gulvfliser på badet?


Keramiske fliser legge eleganse og langvarig stil til badet vegger, dusj og gulv. Dessverre, keramiske gulvfliser noen ganger har en tendens til å løsne og løfte. Du kan fikse løs fliser lett, men med mindre du diagnostisere hvorfor gulvet flis har blitt løst, kan du ende opp med å fikse samme etasje flis igjen om noen måneder. Løs gulv kan være forårsaket av en rekke faktorer, og kan være bevis på et større problem.

Bad subflooring

En av de viktigste årsakene til løse fliser er overdreven bevegelse i undergulvet. Undergulvet kan hovne opp eller spenne med endringer i temperatur og luftfuktighet, og flexing undergulvet kan føre flisen til pop malplassert. The Natural Handyman nettstedet bemerker at en 3/4-tommers undergulvet kan skifte betydelig og anbefaler bruk av et substrat minst en tomme tykk for å hindre bevegelse. Undergulvet må også være riktig utformet for å håndtere vekten av et flislagt gulv installasjon. Hvis gulvet ikke er innrammet til riktig byggeforskriftene, kan det hende at undergulvet ikke være sterk nok til å støtte fliser, og det kan begynne å synke eller sprekk, som også kan føre til fliser å løsne.

fukt~~POS=TRUNC

Fuktighet er en uunngåelig del av alle bad, men mye fuktighet kan føre keramiske gulvfliser å løsne. Sjekk for lekkasjer i vask, toalett og dusj, og rydde opp stående vann så snart som mulig. Vannlekkasjer kan oppstå på toppen av fliser, eller vann kan sive inn i undergulvet under flisene. Konstant vann innsig kan slite på fuger og den tynne sett lag som holder de keramiske flisene på plass. Vannskade fra en lekkasje kan også føre til at undergulvet materiale for å råtne bort og til slutt forlate et gap mellom fliser og gulvet.

Inferior Thin Set

De fleste gulvfliser blir holdt på plass av en Portland sement kalles tynne sett, i henhold til Portland Gulv nettsiden. Thin sett har spesielle tilsetningsstoffer som tillater det å bøye under belastningen av en persons vekt, møbler belastning i et rom og klimaendringer på grunn av vær og skiftende temperaturer. En mindreverdig tynne satt produkt som mangler disse tilsetningsstoffene kan unnlate å svare på endrede betingelser, og obligasjonen kan deles mellom flis og undergulvet. Thin sett må blandes og brukes i henhold til produsentens anvisninger, og unnlatelse av å gjøre dette også resulterer i en ineffektiv produkt. Thin sett må også brukes på en ren, tørr overflate fri for smuss for å oppmuntre bonding mellom fliser og gulvet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com