Hvordan bygge Sement Patio Plater

June 26

Hvordan bygge Sement Patio Plater


Bygge en patio laget av betong, noen ganger referert til som sement, er ikke en en-dagers prosjekt. Prosessen krever planlegging og forberedelser før byggingen starter. Alltid kartlegge området for uteplassen først. En god tilnærming er å sette ut møbler du skal sette på terrassen på bakken, slik at du kan se hvor stor uteplass trenger å være. Marker dimensjonene på gresset med merking av maling, slik at du kan få riktige målinger for de tre former, armeringsjern og betong.

Bruksanvisning

Preparat

1 Kartlegg området for terrassen og markere omrisset med merking maling.

2 Legg ut 2-by-6-tommers bjelker langs ytterkanten av omrisset og merke størrelsene på bjelker. Skjær bjelkene til riktig størrelse med en sirkelsag.

3 Stå bjelkene opp slik at 6-tommers kanter er vertikale. Feste endene av hver bjelke til endene av de tilstøtende bjelker med 3-tommers selvgjeng treskruer ved hjelp av en drill og skrutrekker borkronen. Strukturen blir den konkrete formen. Legg den kvadratisk form på bakken for å kontrollere dimensjonene.

4 grave ut området til en dybde på 6 inches innenfor det markerte grensen opprettet i trinn 1. Området må ligge litt over merkene for å gi rom for den konkrete form. Senk form inn i hullet.

5 Tamp bakken med en håndholdt sabotasje, som er en lang stang med en flat, firkantet base og to håndtak på sidene som brukes til å pakke ned og jevne ut bakken; en mekanisk sabotasje er tilgjengelig for leie fra de fleste jernvareforretninger. Mekaniske sabotasje komme med instruksjoner for riktig bruk av verktøyet. Nivå bakken inne i form.

6 Hammer tre stakes rundt utenfor kanten på formen, avstands innsatsen hver 2 fot til toppen av bålet er noe lavere enn den øverste kanten på formen. Plasser et nivå på skjemaet og hammer en spiker gjennom hver jordspyd i form samtidig som at den øverste kanten på formen forblir plan med unntak av en meget svak nedadgående vinkel bort fra huset.

7 Gå rundt omkretsen av skjemaet for å dobbeltsjekke nivået. Juster form som er nødvendig for å vatre området.

Legging av betong

8 Hell 1 tomme av knust grus inn i bunnen av området for drenering. Tamp grus flat, som vil etterlate 5 inches av vertikal plass i hullet. Legg til eller fjern grus som nødvendig for å oppnå en plan overflate.

9. Bland sement, sand og grus - riktige proporsjoner bør gis av sementen bag - med vann i en sementblander. Hell den blandede betong inn i området inntil hullet er omtrent halvfull.

10 Monter en firkantet rutenett på toppen av betong med stål armeringsjern eller armeringsstål. Lå stengene direkte på sementen, slik at armeringsjernet danner to-fot kvadrater over overflaten av betongen. Trykk på armeringsjern lett inn i betongen for å holde metallet på plass.

11 Fyll resten av hullet med betong. Avrettings toppen av betongen for å glatte det ved å trekke en 2-av-6-tommers bord på tvers av toppen av formen i en side-til-side bevegelse. Styret vil jevne ut overflaten samtidig som du skyver bort overflødig betong.

12 Glatt ut overflaten med en dupp eller sparkel. Tillat overflatevannet for å tørke og etterlater en matt, grå utseende til betongen, og deretter jevne ut eventuelle gjenværende linjer med flottøren eller sparkel.

Hint

  • Etter at overflatevann har tørket, kan du trykke på konkrete frimerker inn i overflaten å tekstur betongen. En bredt hode kost dras over overflaten på det tidspunktet vil etterlate små spor i overflaten for en mer sklibestandig overflate.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com