Forskjeller mellom barkrakker og pub Krakker

June 27

Forskjeller mellom barkrakker og pub Krakker


Barkrakker og pub avføring er vanligvis antatt å være den samme når de faktisk ikke. Møbler butikker vanligvis selger avførings modeller som både barkrakker og pub avføring, noe som kan forvirre kundene enda mer. Det er grunnleggende høyde, vekt og design forskjeller mellom de to typer avføring, så det er viktig for kjøperne å vite hva nøyaktig hvilken stil de bør velge.

Høyde

Den største forskjellen mellom en bar krakk og en pub krakk er høyden. Bar stoler er vanligvis høyere enn pub avføring. Den gjennomsnittlige høyden av en bar krakk er 30 inches, mens det av en pub krakk er 26 inches. Dette kan gjøre en forskjell, spesielt hvis du kjøper avføring som trenger å være komfortabel når det brukes under et møte eller bordet av en viss høyde.

plassering

Barkrakker og pub avføring er plassert på forskjellige steder. Mens barkrakker vanligvis kan finnes i barer, er pub avføring plassert i kjøkken og stuer, og også brukes på utendørs grilling. En pub krakk er mer romslig og kan dermed hindre at albuene av beboerne fra stanger mot hverandre. Bar stoler er ofte plassert i kjøkken, også, ved siden av tellerne, men pub avføring er mer vanlig på slike steder.

Design

Bar stoler er vanligvis laget av enten tre eller stål. Bar stoler er enkle, lange strukturer som har en enhetlig form og design. Pub avføring, på den annen side, er laget i forskjellige utførelser. De har som regel en polstret sete og er mer fargerik enn barkrakker. Toppen av en pub krakk er enten flat eller rund.

Avføring rundt huset

Hvis du ønsker å plassere avføring rundt i huset, kan du enten velge en bar eller en pub krakk avhengig av hvor du vil plassere den. Bar stoler, for eksempel, er ideelle for spill rom. Plasser et par barkrakker ved siden av bassenget eller snookerbord slik at andre kan se på mens et spill er på. Høyden av avføring vil gjøre det perfekt for dette formålet. Tilsvarende for soverommet, er en teller krakk ideal. Plasser den foran kommode eller speil. Det fasjonable, vil ta opp mindre plass og kan lett flyttes etter behov.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com