Hvordan lage aluminium til aluminium wire tilkoblinger

July 5

Hvordan lage aluminium til aluminium wire tilkoblinger


Mange nye boliger ble kablet med aluminiumstråd i løpet av 1970. Aluminium er billigere enn kobber, men det er problemer: Det er meget kjemisk aktiv og aluminiumoksyd ikke leder elektrisitet. Aluminiumstråder er også gjenstand for ekspansjon og kontraksjon på grunn av endringer i temperaturen. Aluminium ledninger ble knyttet til mange boligbranner i 1970, begynte derfor elektriske koder ringer for kobber ledninger igjen. Hvis du har forsterket ledninger, kan du bli med dem med spesielle lilla ledning nøtter.

Bruksanvisning

1 Inspiser ledningene for å sikre at det ikke er strøm som går gjennom systemet. Hvis du oppdager at elektrisitet er til stede, turen din bryter eller trekk sikringen ut.

2 Fjern eventuelle elektriske kontakter som du finner på ledningen. Klipp av noen dårlige ender med dine avbitertang. Strippe omtrent 1/4 tomme av isolasjonen av ledningen hvis det ikke allerede er gjort.

3 Thie de to endene av ledningene sammen med en hånd mens du vrir på ledningene sammen med nebbtang. Hold den nye forbindelsen mens du skyver tråden mutter over de to ledningene. Vri ledningen mutteren til den griper til ledningene.

Hint

  • De spesielle lilla ledning nøtter har en anti-etsende middel som er spesielt formulert for aluminium.
  • Sørg for at de lilla ledning nøtter du kjøper er laget for aluminium wire.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com