Hjemmelaget Orkanen Shutters

July 5

Hjemmelaget Orkanen Shutters


Orkan skodder er viktige elementer i beskyttelse av et hjem eller bygning under orkaner og stormer med sterk vind. Ubeskyttet vinduer kan lett bli ødelagt av flygende vrakrester og en åpnet vinduet kan tillate vind og vann å gå inn i bygningen og forårsake ytterligere skader; selv kompromittere integriteten av strukturen. Hjemmelaget orkan skodder kan konstrueres i en rekke former og nesten enhver rimelig kompetent person bør være i stand til å skape repareres orkan skodder uten profesjonell hjelp.

Vær forberedt

Nøkkelen til å gjøre hjemmelaget orkan skodder planlegger i forkant av uvær. Mens spikre opp kryssfiner i siste øyeblikk kan fungere, kan bygninger med aluminium ytterkledning bli skadet av forhastede applikasjoner. Rock eller betongvegger presentere unike problemer som hull må bores inn i fjellet på forhånd fordi spiker eller skruer ikke vil fungere med harde underlag. Dører er ofte de vanskeligste åpninger for å dekke og avansert planlegging kan være nødvendig for å oppnå en sikker passform.

Siste liten Shutters

Selvfølgelig, kjører til jernvarehandel å kjøpe kryssfiner i siste øyeblikk er alltid mulig. Kutte biter av kryssfiner som er litt større enn vinduene og deretter spikre eller skru disse brikkene på plass vil ofte tjene til å beskytte en bygning i veien for en kraftig storm. Nøkkelen i alle orkan lukker installasjoner er å påføre det beskyttende materiale på en sikker måte og i nærheten av åpningene på en slik måte at de ikke tillater vind til å arbeide under de overlappende hjørner av beskyttelse.

Grunnleggende Avtagbare Shutters

Den beste lave kostnader metode for å bygge orkan skodder er å bygge finerplater på forhånd og ha alle hullene pre-boret og festeboltene eller maskinvare lagret der de kan være raskt tilgjengelig. Fordi orkaner gjentar hendelser, kan en god hjemmelaget lukker programmet monteres raskt, fjernes når faren er over, og deretter lagres på en slik måte at den er klar til neste gang det er behov.

permanente Shutters

Ifølge Shutter Guide, utgitt i Florida Sun Sentinel avis, de optimale orkan skodder er de som alltid er montert og deretter heves eller svinges til siden når den ikke er i bruk. Profesjonell installasjon av permanente skodder kan være dyrt, men lukker konstruksjonen er faktisk ikke så vanskelig. En rimelig energisk amatør skal kunne studere noen profesjonelle installasjoner og deretter etterligne prosjektet på sitt eget hjem eller bygning. Ironisk nok, i Europa, hvor orkaner er nesten ikke-eksisterende, er beskyttende utvendige persienner bygget inn i mange hjem som et spørsmål om tradisjon og stil.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com