Hvordan ta ut agitator i en vaskemaskin

September 8

Hvordan ta ut agitator i en vaskemaskin


Den agitator i vaskemaskinen beveger seg klærne og tilbake når du vasker. Når du har problemer med agitasjon syklusen, må du ta ut agitator. Agitatoren monterer til omrøringssjakten som monteres til overføring av skiven. På grunn av de mange merker og modeller, er det ingen måte å fjerne agitator. Noen agitatorer har festeboltene mens andre har ingen monterings festene. Du må bruke litt kraft når agitator av akselen. Du må kanskje leie røre avtrekker fra et apparat butikk, hvis agitator ikke vil rikke. Disse verktøyene passer på hver side av agitator og gi deg innflytelse nødvendig å pop agitator fri fra vaskemaskinen.

Bruksanvisning

1 Trekk ut vaskemaskinen strømledningen fra stikkontakten og åpne vaskemaskin lokket.

2 Ta av lokket på toppen av agitator. Noen caps vil trekke rett av mens du må slå andre mot klokken for å fjerne hetten. Se inne i midten av røreverket for et andre lokk som har et håndtak. Trekk den andre hetten av agitatoren.

3 ser for en bolt i midten av røreverket. Fjern bolten med en pipenøkkel og 12 tommers forlengelse.

4 Kontroller den side av agitatoren for en skrue, hvis det ikke er noen bolt i midten av røreverket. Det kan være en skrue på siden halvveis ned agitatoren. Fjern skruen med en Phillips-skrutrekker.

5 Ta tak i bunnen av agitator med begge hender og plassere hodet til siden. Den agitator kan flytte opp plutselig når du trekker. Bevege hodet til siden vil hindre fra å bli truffet av agitator. Trekk opp på agitator for å fjerne det fra vaskemaskinen. Du må kanskje å rocke agitator venstre til høyre mens du trekker den av agitator akselen.

6 Sett røre avtrekker mellom bunnen av agitator og karet, hvis du ikke kan trekke agitator ut for hånd. Trykk ned på håndtakene på avtrekker å heve agitator av akselen. Når agitator er løs, ta tak i agitator og løft den ut av vaskemaskinen.

Hint

  • Koble alltid strømmen fra apparater før du forsøker reparasjoner.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com