Hvordan skjule riper i skinn

June 22

Hvordan skjule riper i skinn


Skinnsofaer legge til et snev av stil og raffinement til ethvert hjem. De er solid og kan vare i lang tid hvis de blir tatt vare på riktig måte. Dessverre kan riper vises som et resultat av uheldige omstendigheter. Det er vanlig for kjæledyr som katter å forårsake stygge riper på møbler, inkludert skinnsofaer. Heldigvis kan forskjellige metoder anvendes for å skjule de riper. Disse enkle metoder er kostnadseffektive, samt effektiv i å skjule riper.

Bruksanvisning

1 Fjern støv fra skinn med en fuktig klut. La den tørke grundig. Velg en skokrem som matcher fargen på skinn. Påfør en ert størrelse mengde av skokrem til scratch mark. Gni polish på scratch mark ved hjelp av et stykke tøy. La polish tørke i minst 10 til 15 minutter, deretter buff med en ren, tørr klut.

2 Olivenolje er en annen effektiv middel for å skjule riper i skinn. Sett 3 til 4 dråper olivenolje på en tørr klut. Bruk kluten til å bruke olivenolje til riper, gni den fast i en sirkulær bevegelse inntil riper forsvinner.

3 Skjul riper i skinn ved hjelp Pledge orange olje. Hold sprayflaske 2 til 3 inches fra skinn og spray det på riper. Gni det på riper i en sirkulær bevegelse inntil riper forsvinner.

Hint

  • For å hindre riper på skinn, holde kattene declawed eller lim små gummi spiker caps på neglene sine.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com