Hvordan fikse flassing innkjørsler

June 24Innkjørsler tilby en oppføring og exit punkt til en bolig, holde biler av plen og beskytte gresset fra dekk hjulsporene. Hvis disse innkjørsler er konstruert av betong, over tid overflaten av innkjørsel kan begynne å flasse eller avskallinger. De-icing stoffer, feil betong miksing og ugunstige værforhold kan forårsake dette avskallinger i oppkjørsler. Hvis avskallede innkjørsler forblir ubehandlet, kan de vokse til større problemer som deler eller potholes. Resurface flassing innkjørsler så snart som mulig for å unngå ytterligere skader på betongen.

Bruksanvisning

1 Pensle flasser område med en stålbørste for å løsne små flekker og biter av betong. Feie løse biter av betong bort fra oppkjørselen med en push kost.

2 Fest en høytrykkssprøytemunnstykke til hageslangen. Trykk vaske hele oppkjørselen for å fjerne all løs, svak betong.

3 Fyll moderate til store sprekker i oppkjørselen med en epoxy mørtel. Bruk en bred sparkel for å jevne toppen av epoxy mørtel selv med resten av oppkjørselen. La mørtelen tørker fire eller seks timer, eller som anbefalt av produsenten.

4 Bruk vernehansker og vernebriller. Fukt oppkjørselen med vann. Pensle et tynt lag med betong primer over avskallede områder av oppkjørselen, med en stor pensel.

5 Bland betong resurfacing materiale med vann i en stor bøtte i henhold til produsentens inkludert anbefalinger. Fest en blanding krok på en drill og blande innholdet før betongen resurfacing materialet ligner en tynnet milkshake.

6 Hell betong resurfacing materiale på de avskallede områder av oppkjørselen. Bruk en lang håndteres nal for å spre materiale over hele flassing seksjoner, ved hjelp av en metallsparkel å glatte og jevne kantene for å matche den omkringliggende oppkjørselen. Tillat den resurfacing materiale å herde i 48 timer.

7 Pensle et jevnt lag av betong trengende sealer på oppkjørselen ved hjelp av en lang håndteres maling valse. La sealer tørke i 24 timer før du bruker oppkjørselen.

Hint

  • Resurface oppkjørselen på overskyet dager, hvor temperaturen er mellom 50 og 60 grader.
  • Påfør betong avfettingsmiddel til olje- eller fettflekker på oppkjørselen. Skrubb avfettingsmiddel inn i betongen og skyll med høytrykkssprøytemunnstykke.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com