Kan du efterkommere Lufting en plen?

August 7

Lufting plenen er et viktig skritt i å opprettholde sunn gress og jord. Lufting fjerner små plugger av jord slik at vannet siver dypere ned i jordsmonnet som leverer næringsstoffer til grasrota. Den ledige plassen ved å fjerne pluggene gjør også jordsmonnet i rommet for å utvide og akseptere mer fuktighet. Seeding etter lufting er mulig, forutsatt at du bryte plugges inn finere biter av jord for å få kontakt med de nye frø.

Lufte dethatching

Utfør lufting i forbindelse med dethatching når det er nødvendig. Tekke er et lag med tett bundet rusk på jordas øvre nivå. Tekke stammer røttene og holder dem fra å vokse så dypt som de burde for en sunn plen. Resultatet av tette tekke er et grunt root gruppering som ikke tillater fuktighet å overføre nitrogen og andre næringsstoffer til gress. Thatch holder også vann på toppen av jorda, rane hva noen røtter har vokst dypere vann og mineraler. Bruk en dethatching verktøy årlig for å fjerne tekke og la røttene fra de nye frø å vokse dypt ned i jorda.

pulverisere Plugger

Bryte opp pluggene fjernes under lufting i mindre klumper av jord gir nødvendig jord seng konsistens for de nyplantede gressfrø. Gressfrø trives når du er i direkte kontakt med fuktig jord. Bryt pluggene med en hage rake. Rake plenen etter lufting av jord og nok en gang etter å spre frøene.

Spre Seeds Riktig

Utføre seeding en del av plenen hånd gjenoppretter en skadet eller tynning patch. Den gjennomsnittlige frø sprer bør la 15 til 20 frø per kvadrattomme. Når seeding hele plenen, kan du bruke en automatisk seedet spreader sikre som selv av et frø spres som mulig over et større område. Velg type frø som trives i klimaet. Velg mellom en rekke frø som vokser effektivt i ditt område og i løpet av den tiden av året du lufte og frø plenen.

Tenk på tiden av året

Den beste tiden av året for seeding plenen avhenger av klimaet. Vanligvis midten til slutten av våren og tidlig høst er ideelle ganger for lufting og såing plenen. Jo mer direkte soleksponering av sommeren er en utfordring for nye planter på grunn av den innsats som er nødvendig for å holde jorda fuktig nok for sunn vekst. Lufte plenen første tillater sen vår / tidlig høst regn for å ha størst effekt på jord og gressrøttene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com