Hvordan Caulk dusj Flislegging

July 20

Dusj fliser er knyttet sammen med fugemasse (en form for sement) som fyller mellomrommene mellom flisene og skaper en jevn, solid vegg. Men fugemasse ikke fungerer godt i de innvendige hjørnene i dusjen - de linjene som går langs bunnen og sidene på dusjvegger. Veggene kan bevege seg noe over tid, slik at fuger til å sprekke. Caulk beveger seg med vegger og sel ut fuktighet, et avgjørende problem med dusj fliser.

Bruksanvisning

1 Installer og fugemasse din dusj fliser, fuging bare de flate spenn og ikke de områder langs innsiden hjørnene mellom veggene og rundt kantene på gulvet. Kjør sparkel inne disse linjene for å fjerne noen streif fugemasse som kommer inn der. La mørtelen satt til 24 timer.

2 Legg caulk pistol med en caulk tube. Skjær av tuppen av røret med et verktøy kniv, gjøre kutt på 45-graders vinkel med en 1/4-tommers hull.

3 Pierce den indre forseglingen av fugemasse røret ved å skyve en 3 tommers spiker inn i den. Klem caulk pistolens utløser å utvise litt caulk fra slutten. Trykk trykket utløserknappen på slutten av pistolen for å stoppe caulk.

4 Plasser tuppen av caulk rør på den ene enden av de første linjene du kommer til å caulk, holder pistolen på omtrent en 45-graders vinkel, slik at kuttet på slutten av røret sitter flatt på linjen.

5 Klem på avtrekkeren på pistolen for å starte caulk flyt. Trykk på pistol langsomt bakover langs linjen, fylle den med fugemasse i en glatt vulst. Stoppe strømningen ved enden av linjen ved å trykke den trykkutløserknappen.

6 Fukt skje ved å holde den under vann fra vasken kranen. Kjør på baksiden av skjeen langs caulk linjen, fra begynnelse til slutt, for å få linjen flat og glatt i hjørnet.

7 Gjenta for hver åpen linje. La caulk å stille i 24 timer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com