Raised blomsterbed Bruke Behandler

September 17

Raised blomsterbed Bruke Behandler


Du kan vokse masser av flowersl som blomstrer hele sesongen eller å vokse en cut-and-come-igjen hagen for å gi blomster til inne i huset i en hevet seng hage. En blomsterbed trenger ikke å være på nivå med bakken imidlertid; hevet blomsterbed krever mer arbeid i utgangspunktet, men har mange fordeler.

Lokasjon

Hvor du bygger din hevet blomsterbed vil avgjøre hva slags blomster kan du vokse. Mens en hevet seng lar deg lage gode hagejord, det er ingen erstatning for å velge et sted der plantene får riktig mengde sollys. En annen vurdering er synlighet. Du kan snakke en skjæring hage unna der det ikke er umiddelbart synlig for en besøkende, men en ser hagen bør plasseres der du kan se det fra der du tilbringer mest tid. Andre hensyn inkluderer ly fra vinden, unngå trerøtter, og plasseringen av trasé for mennesker og dyr trafikk.

Veidekke

Det finnes flere typer pumper som spenner fra naturlige materialer som stones til betong utleggere eller interlocking murstein pavers. Når du bestemmer hvilken Asfaltutleggere å bruke, bør du vurdere ikke bare bekostning av paver, men også enkel montering av opphøyde bed. Interlocking murstein pavers er lettest å montere og krever ikke morter, men er også den dyreste.

montering

Montering interlocking pavers er selvforklarende. Du plasserer det første laget av pavers ende til ende i rette linjer rundt ønsket blomsterbed. Det andre laget med papirer er det låser de første 2 lag på plass når du setter den øverste utlegger over gapet mellom to utleggere under det sikringsanlegg dem sammen. Et annet alternativ er å kjøpe monterings fra landskapsforming og hagearbeid spesialitet butikker. Du kombinerer denne maskinvaren med en tre base for å holde nederste laget av utleggere i nøyaktig riktig posisjon. For alle andre utleggere, bruke et lag med mørtel mellom mursteinene å holde dem på plass.

Fotfeste

Når du bruker utleggere å opprette en hevet seng mer enn to eller tre lag høy, stabilitet og nivå av grunnlaget er avgjørende for langsiktig suksess. Hell en konkret fotfeste minst 6 inches dyp og dobbelt så bred som dine pavers slik at det å tørke over natten før montering veggene hevet sengen hage. I områder hvor det males hiv er viktig, på grunn av konstant fryse-tine syklus i vinter, grave en dypere fotfeste for din hevet sengen helst dypere enn fryse linjen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com