Hvordan avgjøre på hvilken type kjøkken Flooring

July 29

Hvordan avgjøre på hvilken type kjøkken Flooring


Enten du renovere eksisterende kjøkken eller designe et drømmekjøkken for ditt nybygde hjem, er en av de viktigste avgjørelsene du vil gjøre hva slags gulv for å installere. Kjøkken gulv kommer i en rekke stilarter, materialer og pris poeng og velge den rette for ditt kjøkken avhenger av en rekke hensyn. Bestem på gulvet for kjøkkenet ditt med så mye omsorg som du velger skap, hvitevarer og benkeplater.

Bruksanvisning

1 Tenk på hvordan du vil bruke kjøkkenet for å avgjøre om det vil bli svært trafikkert eller ikke. Avgjør om det vil være en plass dedikert bare til måltid forberedelse eller om det vil være en familie samlingssted, en forlengelse av din egen stue eller hjertet av din store rom.

Sats på holdbare gulv som fliser, sement, hard eller stein for høyt trafikkerte kjøkken og materialer som vinyl eller linoleum for mindre travle områder.

2 Tenk budsjettet. Bestem om høyere-end gulv som parkett eller naturstein fliser faller innenfor det eller om mindre dyre gulvmaterialer som vinyl eller linoleum er mer i din prisklasse.

3 Bestem deg for din innredning stil for å finne ut hvilken type gulv vil utfylle det. Vurdere å velge rustikke terra cotta fliser for en sørvestlige stil kjøkken. Sats på mykt tregulv som furu for å forbedre primitive innredning. Velg slanke granitt eller marmor fliser for et moderne utseende.

4 Beregn gjennomsnittlig mengde tid du vil bruke på føttene på kjøkkenet. Ta i betraktning at jo hardere gulvet, jo mindre tilgivende det er, og jo lenger du står på det, jo mer slitne føtter og ben blir.

5 Se på ditt hjem planløsning. Åpne planløsninger bety at kjøkkengulvet vil bli installert ved siden av gulv fra andre oppholdssteder. Velg gulv som er den samme som eller blander seg godt med den andre gulv. Vurdere å kjøre tregulv gjennom kjøkkenet hvis resten av det store rommet er hard.

6 Unngå glatte materialer som fliser, svært polert tre og granitt eller marmor om eldre personer eller små barn vil være på kjøkkenet mye. Sats på vinyl, teksturert sement eller et mindre sterkt ferdig tre.

Hint

  • Hvis kjøkkenet gulvmaterialet er hard, slik som flis eller stein, lindre stress på ben og føtter med en polstret anti-fatigue matten.
  • Teppe er et alternativ for ditt kjøkken gulv, men det er ikke veldig praktisk fordi det er mindre holdbare og mer vanskelig å holde rent enn tradisjonelle kjøkken gulv.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com