Hvordan kle seg en murstein Backyard Vegg

June 11

Hvordan kle seg en murstein Backyard Vegg


Brick kan være en solid og holdbar valg for veggkonstruksjonen, men det er ikke den mest iøynefallende materiale. Den flate, mørk rød farge på de fleste murstein er tørt, og er mer funksjonell enn det er moderne. bakgården skal være et fristed for familien din, og kle seg som kjedelig murvegg vil forvandle den til et personlig uttrykk for din kreativitet.

Bruksanvisning

1 male over utsatt murstein å forandre utseendet på din vegg. Prime veggen med en murstein spesifikk primer, bruke to strøk hvis det første siver ned i veggen. La primeren tørke, og belegge veggen med et lag av vannfast tegl maling.

2 Trykk stick-on vegghengere langs veggen, og henge en rekke utendørs lys langs kleshengere. Pakk strengen en gang rundt hver hengeren for å hindre skiftende, og koble lysene til en jordet stikkontakt.

3 Plant eføy ved bunnen av veggen. Eføy er en solid, raskt voksende plante som vil klatre over utsatt murstein og frakk veggen med gammeldags land sjarm.

4 Oppreist en rekke plen statuer langs bunnen av veggen. Disse hyggelige dekorasjoner er vanligvis laget av betong eller plast og legge til en lunefull touch til ethvert verksted. Plukk statuer som koordinere med ditt hjem eksisterende innredning for en flytende, sammenhengende utseende.

5 Dekorer veggen med malerier eller plakater for å vise frem din unike dekorere prowess. Slip bildene inn værfaste utendørs rammer, og henge dem fra store stick-on kleshengere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com