Hvordan vet jeg om en Two Hole uttaket er jordet

June 12

Hvordan vet jeg om en Two Hole uttaket er jordet


Selv om moderne nåværende stikkontakter har tre spor, med et av sporene som er koblet til jordledningen, eldre utsalgssteder har bare to spor og ingen jordingsforbindelse. I disse tilfellene, diktert elektrisk kode som de to spillesteder ble generelt installert i metallbokser med å koble kabelen jordledning festet til en skrue på baksiden av boksen. Å sjekke for å se om jordledningen er koblet på denne måten er en enkel prosedyre, selv om det er anbefalt at alle to-spalteutløp erstattes med tre spalteutløp.

Bruksanvisning

1 Koble en fungerende bærbar elektrisk apparat inn i to-sporet stikkontakt og slå den på for å sikre at uttaket fungerer som den skal og får strøm. Ta apparatet ut av stikkontakten.

2 Skyv en spiss av en fungerende krets tester i uttaket er minste sporet, som kobles til live wire.

3 Trykk på testeren annen spiss til en av skruene som holder dekselet til veggboks. Hvis testeren lyset går på, er å koble kabelen jordledning festet til veggboks. Hvis ikke, er jordledningen ikke tilkoblet.

Hint

  • Hvis en krets tester ikke er tilgjengelig, slå av sikringen i hjemmet sikringsskapet som styrer strømmen til to-sporet uttak. Løsne og fjern utløp overflateplate fra forsiden av stikkontakten og fjerne skruene som holder utløpet til veggboks. Trekk stikkontakten ut av esken. Se inne i boksen, finn barmark wire og se om det går og kobles til skruen på baksiden av boksen. Hvis den ikke gjør det, eller hvis det ikke er jordledningen, se å se om kabelen går inn i boksen har et metalldeksel og er festet sikkert til boksen. Hvis det er et metalldeksel eller en tilkoblet jordledning er utløpet jordet. Men hvis ingen av disse tingene finnes, blir uttaket ikke jordet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com