Hvordan lage en billig Canopy Little Jenterom

August 30

Hvordan lage en billig Canopy Little Jenterom


Det lille jenta ikke ville elske å ha en tilpasset baldakin over sengen hennes? Gjøre en jente føler seg enda mer som en prinsesse ved å gi henne et tak av sin egen å krølle opp under. Når maskinvaren er installert, kan dette stoffet baldakin være helt tilpasset ved å legge pom-pom eller beaded frynser til kanten av overhenget. Reduser stoff kostnader ved å kjøpe enten et fast stoff eller en ren som myggnetting.

Bruksanvisning

1 Mål fra gulv til tak og fra tak til ende av sengen i føttene. Legg disse målingene sammen. Dividere det totale antall føtter ved 3 for å bestemme mengden av stoffet lengde er nødvendig. Stoffet er vanligvis selges av verftet.

2 Finn midten av hodegjerde (eller madrass hvis det er ingen headboard) lage et merke på veggen på dette midtpunktet og trekke en rett linje opp veggen til taket. Bruk nivå for å sikre linjen er rett. Denne senterlinje vil være en rettesnor for montering av gardinskinnen.

3 Bestem avstand nødvendig mellom gardin stang parentes ved å måle bredden av sengen. Når sengen er mindre enn 54 inches bred (standard bredde for de fleste stoffer), kan overskytende materiale trimmes av slik at kalesjen er lik bredden av sengen.

4 Installer draperi maskinvare for første stang på toppen av veggen, med en skrutrekker og skruer. Bruk senterlinje opprettet tidligere for å sikre at avstanden mellom de to braketter er lik bredden av det stoff som brukes eller lik bredden av sengen.

5 Installer draperi maskinvare for andre stang på taket på et punkt som er enda med halve lengden av sengen. Bruk nivå for å stille opp plassering av disse braketter for å være i flukt med det første sett av braketter.

6 Sett stengene i universalholder og fest dekorative finials om hjelp.

7 Drape stoff bak seng, over første gardin stang deretter over andre stang. Juster etter behov for å få den ønskede mengden av overheng over sengen.

Hint

  • Legg ekstra stil til kalesjen ved å sy to koordinerende stoffer sammen, back-to-back.
  • Hvis ikke bore direkte inn pigger, ankere bruk veggen til sikkert feste draperi maskinvare til vegg og tak. Sviktende å sikre riktig kan føre stenger å falle.
  • Hvis du er usikker om installering av maskinvare, leie en profesjonell draperi installatør til å måle og installere maskinvare.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com