Hvordan Grow Jordbær i Raised Trenches

August 11

Hvordan Grow Jordbær i Raised Trenches


Ingenting er bedre enn en full, moden jordbær plukket rett fra planten. Grow disse røde skjønnhetene selv i økte grøfter og du har nok til å bevare eller dele. Plantene blomstrer med vakre hvite blomster om våren som kan nytes før anlegget produserer frukt. Med litt forberedelse tidlig i sesongen, bør du være i stand til å høste bær i din første vekstsesongen.

Bruksanvisning

1 Mål voksende plass og merk hagen ved å sette inn tre staver i hver av de fire hjørnene. Plasser tre stakes hver 36 inches i begge ender av radene slik at du kan stille opp radene. Bruk fiskesnøre til å gjøre rette rader hver 36 inches ved å feste linjen til en tre stake og gå lengden på rad og feste den til en eierandel på den motsatte enden.

2 Legg jord og gjødsel for å øke hver rad ca 12 inches fra omkringliggende terreng. Hevet grøfter bør også være ca 12 inches bred - forlate mellomrom for å gå mellom hver rad. Jordbær vokser best hvis jorda er blitt endret med nitrogen, så innlemme en 10-10-10 gjødsel inn i mounded radene med en hage rake. Bruk en gjødsel som inneholder minst 50 prosent slow-release næringsstoffer, slik at du slipper å senere ta av landskapet stoff og på nytt.

3 Installer soaker slanger langs hver rad ved å grave en liten grøft ca to inches dyp og plassere slangen inni. Koble slangene til en hovedlinje når alle slangene er lagt i radene. Drypp eller soaker slanger vil redusere tiden som kreves for å tendens til jordbær samtidig som man sikrer plantene får tilstrekkelig vann til å produsere bær.

4 Stretch landskapet stoffet spennes over hver haug og sikring med metall innsatsen. Den svarte plast landskapet materiale er solgt til Oppussing og hagesentrene og brukes til å hindre skadedyr fra skade planterøttene og bidrar også til anlegget holde på fuktigheten. Når stoffet er sikret, kan du bruke hagesaks til å klippe små åpninger hver 12 inches hvor plantene skal settes inn.

5 Purchase plantesorter designet for å vokse i din spesifikke hagesone som ikke alle jordbærplanter vokser godt i alle regioner. Plasser rotklumpen gjennom spalten i materialet og trykk fast så frøplante er oppreist. Dybden av hver plante vil variere avhengig av hvor stor rotklumpen er og hvor høy stilkene er. Når du planter, sørg for at rotklumpen er helt dekket, men det første settet med blader bør være over jord nivå.

6 Overvåk plantene gjennom hele vekstsesongen og når bærene begynner å vokse, se dem daglig. Plantene kan modnes i løpet av en periode på flere uker, så konstant høsting er nødvendig for å plukke modne bær ved sine individuelle topper. Hvis du ikke har tenkt å konsumere bærene umiddelbart plassere uvaskede bær i kjøleskapet i opptil en uke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com