Hvordan holde Grass Fra Økende i blomsterbed og holde den ut av grønnsakshagen

August 10

Hvordan holde Grass Fra Økende i blomsterbed og holde den ut av grønnsakshagen


Gardens - særlig de vokser på kanten av plener - er ganske utsatt for invasjon av gresskledde ugress. Grass kan krype over fra i nærheten, eller frø liggende i dvale i jorda kan spire lenge etter at hagen er etablert. Det finnes mange typer av gress ugress og noen er mer aggressive enn andre. For å holde gresset ut av vegetabilsk eller blomsterhage, må du ansette en rekke forebyggende metoder, det viktigste av disse er å grundig fjerne dagens gress angrep - røtter og alle.

Bruksanvisning

1 Påfør en pre-emergent herbicid til overflaten av jorden i henhold til produsentens instruksjoner. Så vanner den ut med omtrent en tomme av vann fra slangen. Pre-emergent ugressmidler arbeid ved å opprette et ugressmiddel barriere i jorda som hindrer alle frø fra spirende. Dette inkluderer gressfrø, så vel som for noen blomster eller grønnsaker. Ikke påfør pre-emergent ugressmidler til nylig seeded hager til spirene er flere inches høy.

2 Dekk hagejord med mulch. Organisk mulch, som flis eller barnåler, vil undertrykke veksten av noen årlig gressfrø eller frøplanter.

3 Installer (i henhold til produsentens instruksjoner) landskap stoff over jorden for å kontrollere aggressive flerårig gras ugress som Bermuda. Landskapet stoff er best brukt på jorda før blomster eller grønnsaker er plantet. Legg landskapet stoffet, deretter skjære hull i overflaten og så frøet gjennom dem. Når på plass, vann og næringsstoffer kan prege stoff, men sollyset som gresset trenger for å vokse ikke kan.

4 Installer plen kanter til blomst eller grønnsakshage på grensen mellom plen og hage. Plen kanter er tilgjengelig i en rekke former, fra stein utleggere til små plast gjerder. Plen kanter skaper en fysisk barriere mellom hagen og tilstøtende gress for å holde den fra snikende i blant dine velstelte planter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com