Hvordan Gjødsle en Lawn

August 10

Du vil nyte den myke gang overflaten og alvorlig luftrenseevne plenen gir når du gjødsle det på tid og med de rette formlene. Sett plenen gjødsling på den årlige liste over gjøremål for å sikre den fortsatte helsen til økende investeringer.

Bruksanvisning

1 Tid gjødsling til å møte din plen behov. La plenen grønn opp og klippe den en gang eller to ganger før du bruker en plen mat formel våren.

2 Velg en plen gjødsel laget for din type torv gress. Les etiketten for å være sikker på at den viser dine gress (bluegrass eller zoysia, for eksempel), og for å se hvor ofte du kan bruke den.

3 Bruk "ny plen" eller "startpakke" formler for frø, torv eller sprigged plener mindre enn 2 år gamle. Du vil sette pris på jevning effekt de leverer i de første sesongene.

4 Velg slow-release, granulære komplett gjødsel for etablerte plener - de leverer en jevn tilførsel av næringsstoffer under plenen raskest vekst ganger. Unngå gjødsel som har bare én ingrediens (for eksempel nitrogen eller kalium) med mindre en jord test indikerer at du bør bruke dem.

5 låne eller kjøpe en gjødselsprederen og være sikker på at du forstår hvordan du kalibrere den for plenen din favoritt kornet mat. Gå bak sprederen på en god tempo (men ikke kjøre), og lage et mønster som dekker hvert område av plenen bare én gang.

6 Vet at vannløselig plenen maten ikke vare lenge i jorda, og har tenkt å bruke den på nytt som anvist på etiketten. Spray med forsiktighet - dekke hver seksjon bare en gang for å unngå overfôring.

7 Gjødsle minst én gang i løpet av vekstsesongen, og bruke en vinter formel tidlig i høst hvis man er anbefalt for din plen gress. Ikke bekymre deg hvis du har glemt, selv om - forskning sier at en gang i året, når du husker, er greit for etablert torv.

Hint

  • Gjødsling en veldig tørr plen kan brenne stresset torv.
  • Husk å ikke bruke landbruket gjødsel på sanne torv gress - lagre dem for beite.
  • Påfør gjødsel og ugressbekjempelse produkter separat i stedet for i kombinasjonsprodukter.
  • Bruk alltid hansker ved håndtering av gjødsel og plantevernmidler.
  • Bruk støvmaske ved håndtering gjødsel for å hindre innånding av støv.
  • Sølte gjødsel kan brenne torv og andre planter. Oversvømme område med vann umiddelbart for å minske skaden.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com