Hvordan bruke Non-Klor Shock i svømmebasseng

August 14

Svømmebassenger er et flott tillegg til et hus, spesielt i de varme sommermånedene. Hosting partene på ditt basseng kan være morsomt, men ingen liker å forlate bassenget lukter som klor. Mens klor har mange gode kvaliteter som dreper bakterier raskt, kan det svi i øynene og la din pool lukter som den kjemiske. Heldigvis, kan du behandle bassenget uten å bruke klor.

Bruksanvisning

1 Test din pool pH-nivå på en ukentlig eller semi-ukentlig basis ved hjelp av pH testing strimler. Sjokkere bassenget hvis pH-nivået er utrolig ubalansert. Sjokkerende et basseng erstatter ikke daglig pool vedlikehold.

2 Bruk brom eller persulfater som en nær alternativ til klor. Brom er flott for de pool eiere som er allergisk mot klor. Det fungerer på samme måte som klor gjør ved å bekjempe bakterier på et raskt tempo. Persulfater er også en populær måte å sjokkere et basseng uten å bruke klor. Persulfater dreper bakterier, så vel. Men persulfater ikke drepe alger som brom eller klor gjør.

3 Plasser en bromgenerator i bassenget å sjokkere vannet med brom. En bromgenerator er en flytende beholder som er lang og rørformet. Det siphons brom i bassenget vannet og dreper bakterier og alger.

4 Drop persulphate tabletter i bassenget for å sjokkere svømmebassenget ved hjelp persulfater. Disse er små ikke-klortabletter som kan kjøpes hos din lokale basseng butikken.

5 Vær forsiktig med å bruke andre kjemikalier mens du bruker ikke klor sjokk uten først spør om deres potensielle reaksjoner. Hvis du bruker ikke-klor sjokk i bassenget, ikke legg andre kjemikalier til bassenget i løpet av dagen eller sommeren. Sjokket vil være nok til å holde bassenget trygt og ikke forårsake noen reaksjoner. Forskjellige kjemikalier blandes på forskjellige måter. Ta kontakt med din lokale bassenget kjemisk leverandør for å diskutere blande basseng kjemikalier.

6 Rengjør opp. Når du har brukt ikke-klor sjokk i bassenget, se seg om etter noe søl den kan ha forårsaket. Rydd opp eventuelt sjokk og skyll og kast av beholderen når den er tom.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com