Slik Dekorer med en eklektisk stil

August 14

Eklektisk styling kan ta rommet ditt fra kjedelig til funky chic på kort tid. Eklektisisme er kombinasjonen av mange forskjellige stiler og teksturer for å skape en funksjonell og variert innredning. Mens det er ingen svarte og hvite regler for eklektisk stil, vil disse retningslinjene hjelpe deg å lage en plass med raffinement samt masse personlighet.

Bruksanvisning

1 Identifiser tre dekor ankere. Disse vil være den grunnleggende startpunktet for hele utformingen av rommet. Det er veldig lett å bli revet bort med en variert utforming, og ender opp med en Hodge-Podge utseende i motsetning til den funky ennå polert utseende eklektisisme er ment å gi. Ankrene du identifisere vil hindre dette. En av de ankere bør være en farge. Denne fargen valget er helt og holdent et spørsmål om personlig smak. Det finnes ingen farge begrensninger eller retningslinjer innenfor eklektisk stil. Et godt utgangspunkt for dette ankeret er å gå til en lokal maling butikk og se på fargeprøvene. Se hvilke farger snakker til deg og at maling swatch med deg. Det vil virkelig komme til nytte når du gjør din shopping.

2 De andre to anker bitene du velger kan være alt: en vase, duker eller enda et stykke kunstverk. Du er bare begrenset av fantasien. Du trenger ikke å gi en forklaring til deg selv eller til noen andre hvorfor du velger disse anker stykker. Bare velg objektene som snakker til deg. Så hvis du er tiltrukket av en antikk boks uten noen åpenbar grunn, gå med det! Følg dine instinkter for å skape et rom som er virkelig inspirerende for deg. Selv om disse to ankere trenger ikke å være i samme farge (eller nær) som fargen du velger for din første anker, prøv å velge gratis elementer. Ved å sørge for at dine tre anker brikkene er relatert på noen måte (for eksempel gratis farge, stil, punktum, etc.), vil du sikre deg en polert eklektisk plass.

3 Go shopping for innredning som faller inn i samme slitebanen som en eller flere av dine anker stykker. Se etter likheter i styling, farge, periode, tekstur og finish. Hold alltid anker brikker i sinn (og hvis mulig, i hånden), mens shopping. Mens en eklektisk stil avviser en "matchy" miljø, vil binde alt i rommet tilbake til en av de tre anker stykker gir en skarp, rent utseende til rommet. Jo nærmere innredning stykker deg av er knyttet til anker stykker, jo mer du kan kjøpe. Så hvis du kjøper puter akkurat den fargen du først anker, for eksempel gå nøtter og kjøpe dusinvis for en funky salong utseende. På den annen side, hvis du kjøper i kontrastfarge, pynte med måte. Igjen, dette vil unngå en potensielt rotete utseende.

4 Art er en av de viktigste fasetter av å etablere en eklektisk stil. En god idé for å etablere et rom unikt din egen er å lage dine egne kunstneriske skjermer som bruker personlig gjort kunst eller fotografier. Nøkkelen er å skape kontrast i dine kunstverk. Så hvis du bruker bilder, for eksempel skrive ut noen i farger, noen i sepia, noen i svart og hvitt, og henge dem i en rekke forskjellige rammestiler. Kunstneriske skjermer i eklektisk stil har bokstavelig talt ingen grenser så dra nytte av denne muligheten til å uttrykke deg!


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com