Corkboard Square Ideas

September 4

Corkboard Square Ideas


Cork bord rutene er vanligvis brukes til dekorative formål på vegger, tak og gulv. Men fordi de er ganske billig, korktavler rutene kan brukes til å lage forskjellige håndverk. Kjøp kork bord firkanter fra en jernvarehandel eller en hobbybutikk eller bruke noen ekstra brett som du kan ha for å gjøre enkle håndverk.

Bestikk

Cork bord rutene kan være fashioned inn i ulike typer servise. Avhengig av størrelsen på kork bord, kan det brukes til å lage dekkebrikker, og dalbaner og kokeplater. Kutt kork bord til riktig størrelse med en kniv.

Isolasjon

Korktavler er ikke bare brukes på vegg og tak for dekorative formål, men gir litt støy isolasjon også. Påfør kork bord rutene på vegger, tak og gulv i et rom som trenger litt lydisolering. Du kan feste korktavler direkte til overflater ved hjelp av lim. Men den beste måten å installere korktavler er ved hjelp av kontakt sement, som er tilgjengelig i de fleste jernvareforretninger.

Oppslagstavle

Cork bord rutene kan brukes til å lage en oppslagstavle. Rutene kan organiseres sammen og limes direkte på en vegg for å lage en oppslagstavle. Alternativt, lim de firkantede korktavler på en kvart tomme tykk stykke kryssfiner i den størrelsen du trenger. Når kork bord rutene er limt på kryssfinér, ramme oppslagstavle med bilderammen molding.

gjenbruk~~POS=TRUNC Sjablonger

Cork bord rutene er smidig og vanligvis om lag en kvart tomme tykk, noe som gjør dem lett å skjære. Bruk en blyant eller et papir for å tegne ditt design på kork bord. Avhengig av størrelsen på design, kan du være i stand til å bruke kork bord torget for å skape mer enn en sjablong. Bruk en kniv til å nøye kutte ut design, noe som kan være et bilde, bokstaver, tall eller ord.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com