Hvordan konvertere en Club Chair til en Glider

July 14

Hvordan konvertere en Club Chair til en Glider


Club stoler er ofte behagelig og avslappende. Mange bruker club-sized stoler for lesing eller langsiktig lounging. Du kan legge til fleksibilitet av denne stilen av stolen ved å montere en glider til undersiden. Skjermen vil tillate deg å skyve stolen frem og tilbake i en gyngebevegelse og noen glider baser også tillate deg å dreie eller slå stolen på basen. Installere base tar bare noen få timer.

Bruksanvisning

1 Vri klubb stol opp ned og fjern cambric stoff. Bruk tang til å trekke ut de stifter eller stifter. Mål under rammen av stolen fra forsiden til baksiden. Skjær to stykker av 3/4-tommers-by-3 1/2-tommers bord til denne størrelse.

2 Installer de to styrene fra baksiden til fronten avstand fra sentrum av stolen ved hjelp av spesifikasjonene til spesielle glider basen produsenten. Skru platene fast til stolen rammen med tre skruer og en skrutrekker. Vanligvis styrene er 4 3/4 til 5 inches hverandre.

3 Plasser glider base på gulvet. Plasser stolen på basen ca sentrert. Flytt stolen fram og tilbake på sokkelen til den sitter riktig. Ved å la bena på stolen kan du måle fra hver etappe til gulvet for den naturlige holdning av stolen. Alle av benene bør være den samme avstand fra gulvet. Marker plasseringen av glider på boards.

4 Snu stolen opp ned og monter glider montering til monteringsplater ved hjelp av skruer og monteringsanvisningen fra produsenten. Bruk merkene for riktig plassering. Skru ut stolben.

5 Monter cambric til undersiden av stolen skjæring rundt glider forsamlingen. Stift eller tråkle stoffet tilbake på plass for å hindre dyr fra krypende opp i møblene.

Hint

  • Hvis støtteplater er synlige og stolen har ikke et stoff skjørt, varmt lim trim som er stor nok til å dekke kanten av støtteplater. Du kan også stifte en koordinerende skjørt til underkant av stolen for å skjule mekanikerne.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com