Hvordan decoupage en lampeskjerm med fall Løv

October 14

Bring i naturen i løpet av høsten ved å dekorere vanlige husholdningsartikler med blader. En flott prosjekt som kan gjennomføres i omtrent en time decoupaging en lampeskjerm med faller bladene. Dette vil gi en gammel og slitt ut lampeskjerm nytt liv, noe som kan gjøre hjemmet ditt føles mer koselig og varm i kalde høstnetter.

Bruksanvisning

1 Velg en gammel lampeskjerm eller kjøpe en grunnleggende papir lampeskjerm selges i håndverket butikker.

2 Gå ut og samle diverse faller bladene. Velg forskjellige farger, former og størrelser. Plukk ut de som nylig har falt av trærne slik at de ikke er skitne eller gjørmete. Når plukke blader fra en haug med tørkede blader, velger de på toppen i stedet for bunnen, slik at de blir mindre tilsmusset.

3 Sug bladene i en middels stor bolle fylt med vann fra springen, slik at de vil myke opp. Sprø bladene er vanskeligere å decoupage fordi de lett kan bryte. Oppmykning tørre blader holder sin form.

4 Fjern stilkene fra bladene, og deretter legge dem ned på noen papirhåndklær. Blot av overflødig vann.

5 Rip hvitt silkepapir i 1 tomme stykker.

6. Bland en del lim og en del vann i en egen liten skål. Dette vil gi limet en glasur-lignende konsistens, slik at det ikke er for klebrig eller gooey å jobbe med. Fortynne hvit lim vil også gi deg nok tid til å flytte bladene rundt før de tørker helt ut.

7 Begynn decoupaging din lampeskjerm ved å legge strimler av silkepapir én etter én. Dypp penselen i glasur, deretter bruker på toppen av silkepapir til det stikker på lampeskjerm. Fortsett til lampeskjerm har blitt fullstendig dekket med strimler av silkepapir. La det tørke i 10 minutter.

8 Decoupage høsten bladene på toppen av vev tilfeldig med nok avstand i mellom, slik at du lar nok av vevet viser. Du kan plassere forskjellige størrelser, farger og former av blader på hver del. For å bestemme den delen av lampeskjerm, snu lampeskjerm rundt som du bruker bladene. Bruk samme pensel og lim glasur til decoupage bladene. La det tørke i 10 til 15 minutter.

9 Bland behandling glasur i en egen bolle ved å legge en del lim, en del vann og en del lakk.

10 Påfør etterbehandling din glasur over hele lampeskjerm i én retning mens du slår på lampeskjerm rundt. Påfør et andre strøk hvis nødvendig. La det tørke, deretter plassere lampeskjerm på en lampe. Slå på lampen for å nyte høsten blad design.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com