Hvordan bygge Ladder Jacks

October 17

Hvordan bygge Ladder Jacks


Stiger er veldig veldig allsidige verktøy, og et par med samsvar stiger med heavy metall stige pluggene kan brukes som en enkelt tier stillas for lett til middels arbeid. En stige jack er en trekantet spenne som passer over stigen rung og gir en brakett for et stillas bord mellom to stiger med knekt plassert i samme høyde. Bruk den tykkeste vinkel stål du kan få til å lage en langvarig jack.

Bruksanvisning

Cutting Deler

1 Klipp to stykker av heavy duty C kanal lager for å passe over dine stige sprosser godt. Typisk en 2-tommers bred kanal fungerer godt. Bruk en baufil til å kutte lager til en fjerdedel tommer mindre enn lysåpningen av stigen rung.

2. Måle og skjære et stykke av perforert 2-tommers vinkel stål samme lengde som den C-kanalen. Flekk sveise stykket til en kant av den C-kanalen, slik at den ene vinkel er flat mot kanten av kanalen, mens den andre strekker seg ut, selv med den flate topp av C-kanalen. Hvis du ikke sveise, kutte stykker og leie en sveiser til å montere dem.

3 Klipp to stykker av perforert 2-tommers vinkel 12 inches lang med firkantede ender. Skjær to så lenge plassen fra toppen av en rung på stigen til bunnen av neste trinnet nedenfor med firkantede ender. Bruk en baufil for å kutte bitene.

Montering og bruk

4. Bolt de to delene av vinkel sammen for å danne en L, ved hjelp av en en-kvart tomme tykke med en-halv-tommer lang bolt, med en skive og mutter på innsiden av skjøten. Passer denne L til den vinkel man sveiset til C-kanal og skru dem til hverandre med en bolt ned gjennom enden hullet av den sveisede vinkel, slik at den ene delen av L strekker seg ut i flukt med toppen av C-kanalen. Gjenta dette i den andre enden.

5 Mål den diagonale avstanden over L fra den åpne ende av en vinkel i forhold til den åpne ende av den andre. Mark et stykke flat perforert lager minst en åttendedeler-tommers tykk til at lengde og bruke en rafter torg for å markere endene på 45 grader. Skjær to av disse for hver jekk med baufil.

6. Bolt den flate stropp på utsiden av L diagonalt mellom de to delene, slik at de 45-graders ender er i flukt med kantene av den vinkel for å skape en trekant.

7 Sett kontakten på stigen i ønsket høyde, slik at den flate ansiktet av C-kanalen er på toppen av rung, og den ene delen av L strekker seg ned for å hvile mot ansiktet av rung under. Det andre ben av L strekker seg ut. Plasser en andre jack i samme høyde på en annen stige.

8. Legg et stykke 2-tommers-by-10-tommers trelast på sokkelen skapt av de to brakettene. Kjør 1 1/4 tommers skruer opp gjennom hullene i vinkel perforert i bunnen av brettet for å feste den sikkert.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com