DIY Steel Fence

October 27

DIY Steel Fence


Uansett årsak til å ville lage din egen stålgjerde fra bunnen av, følge protokollene ansatt hos entreprenører i bransjen for å installere stål gjerder gjør praktisk sans. Det hjelper å ha noen alvorlige muskel - spesielt hvis du ikke har tenkt å bruke makt verktøy for å grave hullene som holder innleggene på plass. Bygg din stål gjerde fra start til slutt langs omkretsen du har satt for fullført installasjon, slik at du ikke trenger en formell verksted eller konstruksjon anlegget for å takle prosjektet.

Bruksanvisning

En plan for gjerdet. Skaff kode krav i samfunnet som regulerer størrelse, stil og spesifikasjoner mandat ved å bygge tjenestemenn og lovgivere for gjerder. Skaff Servitutt parametere, tillatelser, retningslinjer, vedtekter og utility line / kabel steder fra myndighetene før du velger råvarer, utstyr og rekvisita. Lag en elementær skisse av gjerdet utforming når du velger materialer. Marker gate steder på skissen.

2 Mål omkretsen av din bolig for å finne ut hvor mye kjede-link stoff og toppskinne eller hvor mange prefabrikkerte gjerde rammer du trenger for å bygge gjerdet. Bruk staver og snor eller et annet verksted merkesystem for å definere gjerde grenser. Fjerne vegetasjon, steiner og andre hindringer ved hjelp av en spade og rake slik at ingenting forstyrrer driften av Stolpehull graving utstyr eller hindrer plasseringen av stål gitterstoffer langs gjerdet.

3 Lei en Stolpehull digger eller en skrue for å spare tid, energi og frustrasjon. Markere plasseringen av hullene på grenselinjen og deretter grave dem i 4- eller 8-fots intervaller, avhengig av hvor mye fekting du planlegger å installere mellom stengene. Spadetak på hvert sted. Sink hull fra 24 til 30 inches i jorden ved de nevnte avstander. Plasser innleggene i hullene.

4 Bruk en trillebår å blande og helle betong inn i hullene rundt stålstolpene slik at du forankre dem fast og redusere potensialet svaie. Bruk et nivå for å sikre innleggene er i lodd. La betongen herde etter anvisningen på pakken.

5 Fest prefabrikkerte stålrammer eller legg rekkverk å legge ankere ved hjelp av standard bolt-on gate maskinvare som består av metallbraketter som slip over toppen for å feste rammene. Bruk bolter og sekskantmuttere eller boltene for å sikre overgangene, metodisk arbeider rundt omkretsen for å koble alle de rammer eller topper til innlegg.

6 Rull ut kjede-link stoffet langs omkretsen. Skyv en spenning bar gjennom den første bunken med kjede-link åpninger og bruke kraftige bolter for å feste den til den første gjerdestolpe. Begynn å feste stål stoffet til rammen eller jernbane på det første innlegget, stramme seksjonene mellom innleggene og samtidig la den løse stål stoffet slakk slik at den ikke forvrenge eller strekke mesh.

7 Bruk tang for å klippe bort overflødig stål stoff og deretter vikle endene rundt det siste innlegget. Fest hengsler til en eller begge poler og din gate delen. Sett inn en hengsel pinne inn i maskinvaren for å kontrollere gate swing. Fest en låsen til porten med bolter. Stram boltene langs hele stålgjerde.

Hint

  • Det kan være lurt å bruke industri ledning til å koble nettet til alle gjerdestolper i stedet for bare å feste den til den første og siste innlegg for mer sikkerhet.
  • Planlegge regelmessige gjerde inspeksjoner for å hindre gjerdet fra å falle i forfall over tid.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com