Slik feilsøker den L118 John Deere Traktor

September 24

John Deere L118 er en sittende plen traktor som er utstyrt med en 18-tommers svingradius og en 42-tommers klippeaggregatet. Det er blitt produsert med en 22-hestekrefter V-twin overhead-ventilers motor. Blant andre høydepunkter er en 2,1-liters bensintank, cruise control, og syv klippe stillinger. På et tidspunkt, de fleste traktorer som disse krever mindre vedlikehold eller feilsøking for å løse mindre problemer. Feilsøking kan bidra til å unngå kostbare reparasjoner.

Bruksanvisning

1 Plasser pumpeslangen inn i gasstanken og start pumpen. Hver pumpe har sitt eget sett med bruksanvisningen. Fyll gressklipper med ny gass og tørk utsiden av gressklipperen ren for overflødig drivstoff som lekker over. Start motoren. Gassen begynner å bli dårligere etter 45 dager ikke er i bruk. Så hvis traktoren ikke har startet i måneder, kan dette være den primære problem med motoren. Følg lokale forskrifter for avfall for gammel bensin.

2 Kjør motoren for en kort periode på 10 til 15 minutter for å varme opp motorolje. Løfte hetten og sette en bunnpanne under dreneringsventil som er plassert på siden av motoren. Fjern dreneringsventilhetten og tøm oljen. Ta ut peilepinnen. Skift ut med ren olje gjennom peilepinnen kammeret og ikke høyere enn merkingen på selve peilepinnen.

3 Bruk en hageslange for å bruke et lett trykk til fronten grill og radiator, børsting bort løs skitt og rusk som kan være forebygge skikkelig luftstrøm til radiator og til slutt til motoren. Gress og støv kan enkelt bygge opp i og i nærheten av radiatorfinnene for å påvirke traktorens ytelse.

4 Løft panseret og finne tennplugg ledninger. Trådene er plassert på begge sider av motoren i nærheten av fronten. De kjører vertikalt fra toppen på motoren ned på begge sider. Trekk for å koble fra tennplugg ledninger og ta ut tennpluggen. Skift tennpluggene med nye plugger som gapped på .030 inches. Mange tennplugger selges pre-gapped.

5 Tregere hvis gresset ser ut til å være å kutte ujevnt. Ikke anta sløve kniver er årsaken til ujevn skjæring eller gresstrå som var savnet etter klipperen. Det kan være at du kjører traktoren for fort. Hvis du etter at du sakte ned og fortsatt merke gresset blir kuttet ujevnt, så du vanligvis må balansere, skjerpe, eller til og med bytte av kniver.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com