Om Gartner Dekorative Glass

December 13

Om Gartner Dekorative Glass


Dekorative glass bringer skjønnhet til landskaps innsats i en miljøvennlig måte. Dette materialet kommer i et stort utvalg av farger og former som passer for både kommersielle prosjekter eller de som er i din egen bakgård. Produsenter lage landskaps glass fra om lag 75 prosent resirkulert glass og 25 prosent harpiks. Når du tenker på at bare rundt 25 prosent av alle glass brukes årlig blir resirkulert, er dekorativt glass en måte å gjøre hjemmet ditt litt grønnere.

History of Landscape Glass

Folk har vært å resirkulere glass på ulike måter for tusenvis av år. Ideen om å bruke resirkulert glass i landskaps bestrebelser dukket opp i byggebransjen rundt 1950. Teknologien er nødvendig for å manifestere at konseptet på en effektiv måte, men fikk ikke utvikle seg til nesten 50 år senere. Siden da har mange utviklere og huseiere begynt å bruke dekorative landskaps glass, og bringer en fargeklatt til nesten hvilken som helst plass ønsket.

Fordeler

Det tar halvparten av den mengde energi for å produsere produkter av resirkulert glass som det gjør for å lage nye glass. En 100-watts lyspære kan kjøre i fire timer på energi lagret fra gjenvinning ett glass flaske. Det betyr at landskaps glass representerer en stor besparelse både økonomisk og miljømessig.
Glass mulch fungerer ideelt i områder hvor dårlig drenering eksisterer siden det ikke absorberer vann. Når det kombineres med landskaps stoff eller plast, glass mulch avskrekker også ugress.

Bruker for Landskap Glass

Du kan bruke landskaps glass på samme måte som alle andre mulch produkt. Sett det sammen oppkjørselen som fôr, lage mønstre i hagen din, fremheve din gangvei eller sette noen i din dam eller fontene. Det er fantastisk hvis du gjør en zen-stil hage, også.

Beyond the Garden

Gartner glass har innendørs bruk også. Noen mennesker bruker den i vaser som en fargerik fundament for friske snittblomster. Andre bruker stein i ulike håndverk eller når du gjør center for spisebordet. Noen entreprenører legge glasset til konkrete og gjøre Terrazzo-stil gulv, benkeplater og panel.

Legging Landscape Glass

Sett ned landskapet stoff over området der du vil legge til dekorative landskapet glass. Legg et lag med ert grus, og hell den dekorative glass på toppen. En 50-lb. Posen er nok til å dekke 6 kvadratfot om en tomme dyp.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com