Slik installerer en Natural Rock Patio

December 14

Slik installerer en Natural Rock Patio


Naturlig stein skaper et attraktivt rydder materiale for å matche utvendig hjem innredning og landskap av nesten alle byggestil. Også kjent som skifer, har naturlig stein en uregelmessig form som gjør asfalten litt vanskeligere å installere enn stein skåret i ensartede geometriske figurer. Selv om prosedyren involvert er forskjellig fra å installere kutt steiner, huseiere som mangler før mur erfaring kan fortsatt bygge terrasser av naturlig stein samlet på sine egne eiendommer for å oppveie kostnaden av materialer, samt bekostning av en installasjon team.

Bruksanvisning

1 Marker området der du ønsker å installere naturlig stein patio. Plasser en trek eierandel i hvert hjørne av gårdsplass og hver 4 fot langs kantene av terrassen. Hammer tre staver i bakken med en gummihammer og binde strengen mellom innsatsen for å skape en klar oversikt over terrassen.

2 Grav jorda inne innsatsen og streng ned til en dybde på 8 inches. Sjekk bunnen av utgravingsstedet med et nivå og fjerne jord før du oppretter en helt jevn overflate. Kompakt jord i bunnen av området ved pounding den flate enden av jorda sabotasje mot jord inntil bakken stivner slik at den skifter ikke lenger i henhold til dine fotspor.

3 Lag en drenerings seng for uteplassen overflaten ved å bruke to 2-tommers lag av grus. Komprimer begge lag før du bruker noen cover materialer.

4 Påfør en 2-tommers lag av filtrert sand over toppen av gruslagene. Glatt og flat dette lag av sand med kanten av en 2-tommers med 4-tommers bord. Ikke komprimere lag av sand; bare glatt det før det er nivå.

5 Finn midten av uteplassen området og begynne å sette steinene på plass på dette senteret mark. Bestemme sentrum av plassen, strekke lengder på strengen mellom motsatte hjørner og lokalisere stedet der strengene krysser hverandre.

6 Sett den første steinen på plass i midten av uteplassen området. Nivå steinen ved hjelp av en gummihammer og nivået ligger over toppen av steinen. Du må kanskje grave litt sand for å lage en individuell seng for noen av steinene. Prøv å plassere den glatteste siden av steinen vendt oppover.

7 Arbeid utover fra senter mest uteplass rock. Nøye velge hver stein du plasserer inn i gårdsrommet ved å montere den uregelmessige skisserer sammen så nært som mulig. Legg igjen et gap mellom hver stein som måler ikke mer enn 2 inches bred. Fortsett å plassere steinene til du fyller hele patio området.

8 Hell filtrert sand inn i hullene mellom steinene eller direkte på terrassen overflaten. Bruk en hageslange til å spraye og presse sanden ned hullene mellom steinene.

Hint

  • Send inn et nettsted tegning for å få byggetillatelse hvis det er nødvendig i ditt område.
  • Forsøk på å samle og bruke flat naturlig stein av samme tykkelse for å rydde terrassen overflaten.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com