Hvordan erstatte en Cedar Shake Shingle

November 28

Hvordan erstatte en Cedar Shake Shingle


Shake helvetesild er Takshingel laget av split logger av ulike tresorter, som sedertre. På grunn av den prekære natur split tre som brukes i produksjon av helvetesild, erstatte en skadet en krever forsiktighet for å unngå å forårsake ytterligere skader på omkringliggende helvetesild. Det er faktisk en ganske enkel måte å erstatte sedertre rister på taket på en enkel og ren måte som beskytter naturen av helvetesild.

Bruksanvisning

1 Bend de to nedre hjørner av metall mellomlegg, slik at de peker nedover i en 45 graders vinkel. Skyv mellomlegg under skadet singel med spisse hjørner løfte bunnen av mellomlegg av taket.

2 Skyv Slater ripper opp under den skadede grus mens du holder håndtaket. Lirk grus opp og bort fra taket til du får tilgang neglene holde den nede.

3 Skjær gjennom neglene holder grus ned med bladet på slutten av Slater ripper. Den grus vil komme bort fra taket lett når neglene er fjernet.

4 Skyv den nye riste grus inn i gapet hvor skadet man pleide å være, slik ½ tomme av ny shingel stikker ut forbi nedre kant av de eksisterende.

5 Kjør så mange spiker i den øverste eksponerte kanten av shake som du fjernet fra den gamle. Neglene bør vinkles i 45 graders til grus.

6 Plasser en liten trekloss mot den nedre kant av singel og trykk på det med en hammer for å skyve den opp. Fortsett å banke inntil spikerhodene dekkes av grus over.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com