Hvordan Kast Railroad Ties

April 21

Hvordan Kast Railroad Ties


Jernbane bånd har tradisjonelt vært laget av kreosot og pentaklorfenol behandlet trevirke. Kjemikaliene er tilført i tre. De er plantevernmidler og vannbestandige kjemikalier. Den nyere veden, desto flere kjemikalier er fortsatt til stede. Dag, bånd blir fremstilt av plast i tillegg. Avhending av brukte tre jernbane bånd er skikkelig viktig for økologien. For folk Fjerne jernbane bånd fra landskapsforming, er deponering like viktig. I Missouri, jernbane bånd er en "regulert fast avfall." Før du kaster ut av jernbane bånd, bør du sjekke med staten for å finne ut godkjente metoder for destruksjon.

Bruksanvisning

Gjenbruk og avhendingsmetode

1 Recycle eller gjenbruk jernbane bånd for forretninger eller hjem landskapsarbeid prosjekter. Båndene ta effektive landskaps tømmer, plante senger, gangveier, innkjørsler, gjerder, støttemurer og en rekke andre kreative bruksområder. Ved gjenbruk veden på denne måten de ikke ender opp på søppelfyllinger eller forbrennes.

2 Brenn jernbane bånd som drivstoff kilde. Dette kan bare gjøres under strenge retningslinjer fra de føderale luftforurensning kontroll standarder som av 2010. jernbane bånd er brent i noen høy temperatur "brennkammer" som kraftverks kjeler eller ovner. Temperaturene fra høy varme brenne av det farlige materialet.

3 Kast jernbane bånd i et deponi. Mange stater har regler for den type deponi som vil akseptere jernbane bånd. Kontakt deponiet for å verifisere om den godtar båndene. Vanligvis er denne beslutningen fastsettes av fast avfall avdeling enten lokalt eller i staten.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com