Hvordan Plant Vinter Rye Grass i California

October 2

Hvordan Plant Vinter Rye Grass i California


Vinter rug gress, også kjent som årlig eller italiensk rug gress, blir oftest brukt til å gi grasdekke for bare flekker i plenen eller å holde plenen grønn i løpet av sen høst, vinter og tidlig på våren måneder. Mange gress gå sovende i denne perioden, men vinteren rug vil bli grønn hele året. Mye av California klima er utmerket for vinter rug gress på grunn av milde vintre og litt sparsom nedbør. Rye vil råtne på noen steder med for mye regn og vil dø i områder med bitende kalde vintre.

Bruksanvisning

seeding

1 Luft plenen 30 dager før den gjennomsnittlige frost dato i ditt område.

2 Klipp plenen så langt ned som klipperen vil gå uten å skade gresset. Unngå å klippe St. Augustine eller Bermuda gress svært lav. Å gjøre dette vil forbedre frø kontakt med jord.

3 overseed plenen med 10 til 12 pounds av frø for hver 1000 kvadratfot. Bruk et frø sprøyte for å sikre jevn fordeling av frø. Alternativt kan dele frø i to deler og hånd fordele det første parti i et konsekvent retning (øst til vest, for eksempel). Fordel det andre parti i en retning vinkelrett på den første.

4 Gjødsle over-seeded område med 5 pounds av gjødsel for hver 1000 kvadratfot med plen umiddelbart etter at frøet er blitt spredt.

5 Vann plenen lett to ganger om dagen. Når spirene dukke opp, redusere hyppigheten av vanning. Gjødsle plenen hver tredje uke med 2 pounds av gjødsel for hver 1000 kvadratfot.

Seeding Bare Jord

6 Till jorda minst 6 inches dyp. Tilsett 5 pounds av gjødsel for hver 1000 kvadratfot med plen. Vanne plenen lett med vann. Dette vil oppmuntre frøet til å forholde seg til jord.

7 Bruk et frø sprøyta å distribuere frø med en hastighet på 3 pounds per 1000 kvadratfot.

8 Dekk frøet med 1/2 tommers av jord med rake. Ikke for å dekke frøet med for mye jord, da dette vil hindre spiring

9 Vann frøet umiddelbart etter planting. Vann lett to ganger om dagen til frøene har spiret, og deretter redusere frekvensen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com