Hvordan å behandle Syke Roses uten kjemikalier

December 6

Hvordan å behandle Syke Roses uten kjemikalier


Den beste behandling for rose sykdommer er forebygging. Riktig kulturelle praksiser vil gå en lang vei mot å holde rosene friske, så det er ikke nødvendig å bruke kjemiske sprøytemidler for skadedyr eller sykdommer. Mange økologiske produkter er tilgjengelig for å kontrollere rose sykdommer, så vel. Velge sykdom-resistente rosevarianter og gi dem det de trenger i form av næringsstoffer og omsorg er nøkkelen til å holde sykdommer i sjakk.

Bruksanvisning

1 Plant roser i full sol. Gi dem god plass til å spre seg uten å berøre hverandre, andre planter eller et gjerde eller vegg fordi luftsirkulasjon er avgjørende for å forebygge sykdom.

2 Endre jorda ved planting tid med rik kompost, husdyrgjødsel og organisk gjødsel. Topp med kompost hvert år på våren og høsten. Mulch rundt rosen med bark chips å holde fuktighet selv og motet ugress.

3 Vann roser ukentlige ved å dyppe dem i bunnen, ikke med et sprinkleranlegg eller slange som vil fukte bladverket sitt. Soppsykdommer som for eksempel rust, mugg og svart flekk vokse briskly på våt løvverk og spres av vann og vind.

4 Gjødsle roser månedlig med en organisk gjødsel formulert for roser. Organisk gjødsel frigi sine næringsstoffer sakte, som plantene trenger dem, slik at de ikke oppmuntre rask, svak vekst mer utsatt for skadedyr og sykdommer, slik at noen kunstgjødsel gjør.

5 Spray rosene med en organisk soppmiddel som inneholder kobber eller svovel så snart de første bladene dukker opp om våren. Fortsett å sprøyte hver 10. dag eller som anvist på pakken.

6 Plukk av infiserte blader og beskjære av infiserte stokker, tørke din beskjæringsmaskin med blekemiddel etter hvert kutt. Rydde opp i eventuelle falne blader fra bakken. Kast smittet løvverk i søpla; ikke kompost det. Spray rosen, selv om det er nå ribbet, med organisk soppdreper hver 10. dag som nye bladene vises.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com