Riktig PH balanse for Aloe Vera Planter

October 25

Riktig PH balanse for Aloe Vera Planter


Aloe vera er en sukkulent som vokser lett i varmt klima i de sørlige og kystnære områder av USA Det er godt kjent som en beroligende gel for brent hud og grunne kutt. Aloe vera trenger jord som drenerer godt, i hvert fall delvis sol, og riktig balansert jord pH.

pH Range

Aloe vera vokser godt i jordsmonn med nøytral pH-verdi, eller en pH-verdi på 7. pH-skalaen går fra 0 til 14. høyere enn 7 er basisk og lavere enn dette er surt, og aloe vera kan ikke vokse så vel i disse jord. Imidlertid, en pH-verdi nær 7, for eksempel 6 eller 8, kanskje ikke vise noen direkte tegn til stress på aloe vera-planten.

måle

Det er mange pH test kit varianter tilgjengelig på hagesentrene for å teste jorda. Dette innebærer vanligvis å blande en del av den jord som aloe vera vil bli plantet i med vann, og deretter å sammenligne den resulterende fargen med et fargekart. Det er også kits tilgjengelig for å sjekke vannet du bruker til å vanne den aloe vera. Dette er viktig, ettersom pH-verdien i vannet påvirker pH-verdien i jordsmonnet filtrerer inn. Og hvis du blandet vann som er sterkt sur eller basisk med jord test, dette kan ha endret jord testresultatene.

justere

Kompost er et utmerket jordforbedringsmiddel for å bringe både sure og basiske jord tilbake til nøytral. Den ekstra boost av næringsstoffer er også gunstig for aloe vera. For svært alkalisk jordsmonn (høy pH) og tilsett en forsurende eksempel hagebruk svovel syredannere bringer pH ned. For veldig surt jordsmonn (lav pH), og legger et alkalisk middel som hagebruk kalk bringer pH opp.

betraktninger

Til tross for de nøytrale jord- og vannforhold som aloe vera foretrekker, ikke selve anlegget ikke har en nøytral pH. I henhold til Aloe Laboratories, Texas, pH-verdien av aloe vera hviler rundt 4,3, en meget sur pH. Imidlertid er en av grunnene til at Aloe er så kompatibel med huden, og bidrar til å berolige brannskader og kutt er at den har en lignende pH-verdien til huden, mellom 4 og 6.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com