Hvordan Kompost Epler

September 19

Kompostering epler er en flott og enkel måte å skape kvalitet kompost for hagen din. Kompost fungerer som gjødsel, mulch og generell jordforbedringsmiddel, og gir en rik og frodig hage. Kompost er en samling av organisk materiale som brytes ned ved aerob nedbrytning skaper en rik svart jord. Prosessen er enkel og praktiseres av huseiere, bønder samt industri. Epler gjøre stor fôr for en komposthaug på grunn av deres vitamin rik kjerner og fiber-fylt skins. Følg disse trinnene for å bygge en komposthaug som bryter ned raskt og er hovedsakelig luktfri.

Bruksanvisning

Hvordan Kompost Epler

1 Finn et godt nettsted som er både praktisk, men ut fra vanlig syn, for eksempel bak et skur eller garasje. Kompostering er en vanlig nok praksis, men du absolutt ikke vil ha den i front yard. Selv om du ikke trenger en kompostering bin, gjør det holde haugen inneholdt og er mer estetisk tiltalende. En plastboks vil fungere, bare velge en størrelse som passer til mengden av kompost er du sannsynligvis til å akkumulere. Avfalls- bør være minst 3 x 3 fot å akkumulere nok masse til å dekomponere organisk materiale.

2 Inkluder både epler (kjerner og skall) samt tørre blader. Kvalitet kompost krever to grunnleggende elementer, grønn hage rusk og brun hage rusk. For eple kompost, vil epler hovedsakelig representerer den grønne og den tørre forlater brun. Men for for pålitelig nedbryting må du legge i noen ekstra greener. Grønnsak eller frukt utklipp er fine, men holde seg borte fra noe kjøtt eller meieriprodukter som de vil føre til kompost haug eller bin å avgi en sur lukt. Grønne ingrediensene har nitrogen og brune materialer inneholder karbon. Sammen utgjør de to tillate rask nedbrytning.

3 saldoen din komposthaug med en del grønt til to del brunt rusk for å sikre riktig og rettidig sammenbrudd. Ikke overdriv eplene da dette vil føre til at komposthaug for å avgi en stygg lukt. Fortsett å legge epler og løv inntil bunken er på et minimum 3 kubikkfot. Hauger mindre at dette vil bryte ned veldig sakte, og vil kreve mye mer vende å holde prosessen aktiv.

4 Sett en shovelful av ferdig kompost eller vanlig hagejord i kompost. Dette vil starte mikrobiell aktivitet som må finne sted for å slå Apple avfall til kvalitet kompost.

5 Sjekk kompost haug fuktighet gang i uken. For tørt og det vil stoppe rotne, for våt og temperaturen vil synke og lukt vil øke. Du vil komposten å føle seg som en fuktig svamp. For å justere, enten tilsett vann litt om gangen, eller legge tørt løv.

6 Vri haug av kompostering epler og tørre blader minst en gang i uken, flytte materialet på utsiden av haugen mot midten. Vende vil holde kompost fra størkne og redusere luftstrømmen som er nødvendig for peak nedbryting.

7 Overvåk eple komposthaug i ca to måneder. Det vil være ferdig når det forblir kjølig og eplene er ikke lenger identifiserbare i komposthaugen. Det vil være mørk brun i fargen og det skal lukte rent og jordnær.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com