De beste materialer for isolerte kopper

April 10

De beste materialer for isolerte kopper


Mange materialer er for tiden brukes til å isolere, men når det kommer til Thermos eller cup, holde væsker varme er mindre viktig enn å holde væsker trygt fra farlig forurensning. Faktisk er flere materialer fra plast til metaller ansett som trygge for bruk i isolerte kopper, og noen er sikrere og mer effektive enn andre.

Ingenting i det hele tatt

Prinsippet bak isolerte kopper er å minimere mengden av varme som beveger seg inn i eller ut av en væske. Varmen overføres ved ledning, så isolerte kopper bruke ikke-ledende materialer for å minimere varmeoverføring. Den beste ikke-dirigenten er ingenting i det hele tatt, og på grunn av dette, er de best isolerte kopper isolert av et vakuum som omgir koppen. Innsiden av koppen er vanligvis belagt med et reflekterende materiale, og umiddelbart utenfor er et lite vakuum. Dette fratar den indre koppen på noe å røre unntatt der koppen er festet til en ytre cup som feller vakuum.

isopor

Polystyren isolasjon, inkludert styrofoam, brukes til å isolere hus og båter, men er mest sett i støpte former som en kjøligere eller cup. Dette stoffet er en støpt plast som kan fremstilles som styrer, men er oftere komprimert til små kuler som deretter støpt inn i koppene. Plasten er ikke ledende og kula former "forvirre" retning av varmen som den prøver å flykte. Polystyren benyttes i både en engangsformat eller i mer permanent form som en foring for mange plast dekket termiske kopper.

Double Walled Paper

En annen vanlig drikke isolasjon er den doble vegger papir isolert kopp. Selv om disse koppene er oftest disponibel, holder den doble vegger teknologi væsker opp til 25 grader varmere eller kaldere enn utetemperaturen. Dette er fordi cellulosen i papiret motstår varme og varmeenergien som unnslipper det første laget er fanget igjen i den andre. To-vegg kopper er også mer miljøvennlig enn sine polystyren kolleger, siden papir er lettere nedbrytbare enn plast som kan vare i flere tusen år.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com