Slik Care for Roses i Arizona

March 23

Slik Care for Roses i Arizona


Økende roser i Arizona varme kan være vanskelig, men med riktig pleie, kan roser leve og trives i Arizona hager. Selv om straffe varme og en periode med fuktighet i midten av sommeren kan gjøre ting utfordrende for gartnere, er Arizona solfylte klima gunstig for roser. Riktig vedlikehold, spesielt forsiktig vanning og fôring, er nøkkelen til voksende roser hell i Arizona. Kjøp roser fra en lokal dyrker, og de bør være i stand til å tåle Arizona ekstreme sommervarmen.

Bruksanvisning

1 Vann roser dypt for å utvikle en sterk og solid rotsystem. Vann sakte slik at vannet trenger inn i jord rundt røttene, og deretter trykke på en stålstang eller en lang skrutrekker ned i bakken for å være sikker på at vannet har trengt til en dybde på minst 18 til 24 inches. Ikke vann igjen før toppen 2 inches av jord er helt tørre. I Arizona, kan dette bety vanning din rose daglig i varmt vær.

2 Spread 3 til 4 inches av mulch som kompost, strimlet tre eller halm rundt bunnen av hver nypekjerret, deretter fylle nivået av mulch som det blåser bort eller brytes ned. Mulch hindrer jord fuktighet fordamper så raskt og holder røttene fuktig. Som mulch dekomponerer, forbedrer kvaliteten av jord, som Arizona jord er ofte leire-baserte eller sand.

3 Beskjær roser i slutten av januar eller begynnelsen av februar, som ny vekst vises tidlig i Arizona milde vintre. Fjern eventuelle svake, ødelagte eller syke stokker eller stokker som krysser over andre stokker. Hver kuttet bør være diagonal og bør gjøres 1/4 tommers over en utadvendt knopp.

4 Gjødsle roser hver sjette uke i vekstsesongen, som roser dyrket i Arizona klima gjør best med hyppige lette feedings av en slow-release gjødsel, snarere enn en større fôring. Feed the rose umiddelbart etter beskjæring på senvinteren, og gjenta hver sjette uke til begynnelsen av juni. Skjul gjødsel i løpet av sommeren, så gi rose lette anvendelser av slow-release gjødsel i september og midten av oktober. Se etter forekomst av programmet på gjødsel etiketten, så gi din rose halvparten av de foreslåtte beløpet. Alltid vanne rose umiddelbart før og etter fôring.

5 Spray rosene dine med kaldt vann på varme formiddag for å øke luftfuktigheten rundt anlegget. Spray tidlig om morgenen, da den varme solen forstørret gjennom vanndråper kan brenne bladene.

6 Sjekk dine roser for insekter og sykdommer hver dag. Sopp kan være et problem når Arizonas fuktigheten stiger i sommermånedene. Se for pulveraktig mugg, som ser ut som pulver på bladverk og blomster. Forhindre pulveraktig mugg ved å holde området rundt rosen ren og fri for rusk. Vann tidlig på dagen slik at vannet kan fordampe. Om nødvendig, behandle roser med et soppmiddel. Roser i ørkenen noen ganger lider av jernmangel, noe som fører til økte blader å gulne. Jernmangel kan bli moderert av anvendelser av jernchelat. Bladlus er små grønne insekter som forlater en klebrig stoff på bladverket og knopper. Fjern bladlus med et insekt såpe eller et insektmiddel.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com