Reparasjonsmetoder for et flatt tak

May 2

Reparasjonsmetoder for et flatt tak


Forstå bygging av flate tak gir deg en bedre forståelse av hvordan å reparere skader og lekkasjer. Ved hjelp av asfalt roll taktekking eller bygning papir som er installert i en krysser mønster og toppet med varm asfalt væske, er taket så forseglet med et lag med pukk eller grus. Flate tak er mer utsatt for problemer enn skråtak og krever rutinemessige inspeksjoner og vedlikehold.

Bruk av taktekking sement

Når du har bestemt plasseringen av blemme eller rift i takbelegg, tørke opp all stående vann til å tørke ut området. Se at området som skal repareres er helt tørr, og bruk en skarp verktøy kniv til å åpne opp blemme nok til å eksponere filten uten å skrive inn lydisolerte laget under. For mindre skadede områder bruke en blåselampe på kantene av blister å tørke den ut og forsegle den opp igjen. Påfør en stor mengde taktekking sement for å feste panelet og slutter tett med galvanisert spiker. Dekke alt med ett strøk av taktekking sement for å forsegle hele reparerte området.

Tar og Fabric Patch

For mindre områder som skal repareres, slik som blemmer, sprekker eller smale åpninger, en tjære og stofflapp benyttes. Åpne området opp med et verktøy kniv ved å lage en stor X, og la området tørke helt ut. Etter at området som skal repareres er helt tørr, ved hjelp av en plastsparkel påføre et lag av tjære under snittsonen og sett kantene av X på dette belegg av tjære. Spre et annet lag med tjære over lappet området ca 1/8-tommers tykke og utstående minst 6 inches utover området som skal repareres. Skjær ut et stykke av takbelegg stor nok til å dekke hele reparerte området, og plassere den på toppen av tjære. Bruk sparkel til å sette den på plass for å mette stoff komplett med tjære; du vil se det siver gjennom stoffet. Påfør en annen tynt lag med tjære over stoffet lappen og utover kantene. Ved hjelp av hendene, ikke en push kost, spre et lag med grus over reparerte området for å beskytte den mot sollys.

Tak Tape eller polyuretan fugemasse

En annen metode for å reparere blemmer og sprekker i et flatt tak er et tak tape membran. Denne fremgangsmåten fungerer best med flate tak ferdig i etylen-propylen dienmonomer (EPDM) eller et PVC termoplast. Rengjør den skadede membranen med en husholdning rengjøringsmiddel eller alkohol; bruker gummihansker tørke området med en ren klut og hvit gass. Etter at membranen er skikkelig rengjort og er helt tørr, bruke en polyuretan fugemasse eller tak tape til det skadede området. Påfør nok press på taket tape for å sikre at alle kantene holder seg helt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com