Hvordan man skal håndtere Frost i Florida

February 17

Hvordan man skal håndtere Frost i Florida


Florida er kjent for sin varme tropiske vær og frodig landskap. Selv om det er varmt mesteparten av året, det er tider når det er kaldt vær slår staten med temperaturer dyppe inn i midten til lave 30-tallet. De kalde temperaturene kan produsere iskrystaller mot fuktighet i luften forlate en frost på biler, vinduer og utendørs planter. Frost og kalde temperaturer kan skade og ødelegge blomstrende busker, frukttrær, planter og trær.

Bruksanvisning

1 Hold plantene vannes. Begynne å vanne plantene dine når kalde temperaturer er prognosen. Vannet vil frigjøre varme som det fordamper og gi plantene litt varme i løpet av frost.

2 Dekk plantene dine. Plasser et ark eller stort teppe over plantene dine før en frost er forventet. Dette vil holde frost av plantene dine og beskytte dem mot kulde. Ikke bruk en plast dekker fordi solen vil gjøre det for varmt for plantene dine, og kan føre til varmerelaterte skader.

3 Ta med potteplanter inne i et skur eller garasje for å få dem ut av kulden. Hold plantene innendørs gjennom hele kuldeperioden, spesielt når frost er forventet.

4 Ikke trimme plantene dine. Planter vil bruke den skadede trær for å beskytte nyere lemmer og blader fra frost og bidra til å holde anlegget varme. Men trimme treet hvis det blir skadet grener som kan forårsake skade på resten av anlegget, slik som å spre sykdom eller bøyd anlegget til poenget med breaking.

5 Slå på hagen lys. Hage spotlys, ferie lys eller andre utenfor lys nærheten plantene dine vil bidra til å heve temperaturen noen grader. Dette vil bidra til å holde plantene varme og redusere virkningene av frost.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com