Hvordan erstatte et flatt tak med takvinduer

May 29

Hvordan erstatte et flatt tak med takvinduer


Mange huseiere liker tanken på å plassere takvinduer i taket, men er bekymret for lekkasje. Takvindu åpninger tillate naturlig lys å trenge en innvendig plass slik at elektrisitet er lagret på solfylte dager. Flate tak tilby en utfordring å takvindu installasjon; nivået overflaten kan bukke under for pytter etter en regn som kan gjøre lekkasje muligheter verre. Men riktig konstruksjon teknikker mens du installerer takvinduer på et flatt tak vil hindre eventuelle vannlekkasjer og gi vakre solstråler å gå inn i hjemmet.

Bruksanvisning

1 Ta tak shingles fra taket på ønsket sted for takvinduer med prybar. Fjern minst 3 fot på helvetesild fra rundt takvindu området slik at arbeiderne ikke tråkke på takmaterialet og skade den.

2 Fei bort noen leftover rester fra ryddet taket med en kost.

3 Plasser målebåndet på taket. Mål ut lengden av det tilsiktede takvindu. Marker målingen start- og sluttpunkt med en blyant. Fjern målebånd fra taket. Tegn en rett linje med blyant og rett kant fra start til sluttpunktet.

4 Gjenta trinn 3 for de resterende tre sider av takvindu målingen til det er en perfekt rektangel eller firkantet form tegnet med blyant, avhengig av formen på takvindu.

5. Bruk et målebånd for å måle de samme dimensjonene fra trinn 3 og 4 på alle 2-av-fire tre lengder. Marker start- og endepunkter med en blyant. Kutt alle 2-av-fire tre lengder med en elektrisk sag.

6 Skjær kvadrat eller rektangel form ut av taket med en elektrisk sag. Kontroller at sagens blad gjør en perfekt vertikalt kutt i taket.

7. Linje den nye takvindu åpning med fire av de 2-av-fire tre lengder. Spiker dem i taket med en spikerpistol og negler. Pass på at tre lengder er i flukt med taket slik at ingen del stikker ut fra overflaten. Dette skaper en ramme for den store åpningen.

8 Nail de resterende fire tre lengder på toppen av spylt tre installasjon med en spikerpistol og negler. Denne delen skaper bremse for takvindu.

9 Place blinker ned rundt omkretsen av fortauskant. Blinkingen skal se ut som en stor "L" Den nederste del bør fakkel ut fra fortauskanten og toppdelen skal trykkes mot treverket fortauskant for å skape en beskyttende barriere over skjøten hvor fortauskant møter taket. Dette blinkende hindrer regn lekkasjer.

10 Bøy øverste delen av "L" blinker over fortauskanten med hendene. Fest blinker til fortauskant med spiker og en spikerpistol. Nail den nederste delen av blinkende til taket med spiker og en spikerpistol.

11 Klem tetningsmasse på toppen av fortauskant og blinkende kombinasjon. Sørg for at silikonet dekker hele øverste delen av fortauskant.

12 Plasser takvindu forsiktig på toppen av fortauskant og fugemasse. Trykk ned for å feste fugemasse til takvindu. Plasser takvindu skruer inn i deres pre-boret hull og fest dem med en skrumaskiner.

Hint

  • For den beste lekkasje beskyttelse, la blink å overlappe med noen få inches med hver installasjon stykke. Denne prosessen forhindrer sprekker fra forming mellom metalldeler som kan tillate vann inne i hjemmet.
  • Vær forsiktig mens du står på taket. Selv om det er flatt, er det fortsatt mulig å skli og falle.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com