Ideer for Maling en Kitchen

June 1

Ideer for Maling en Kitchen


Hvis det er på tide å male kjøkkenet, kan du redesigne utseendet med den fargen du velger. Uavhengig av din personlige stil eller om kjøkkenet ditt er stort eller på størrelse med et frimerke, vil riktig maling farger gjør det meste ut av rommets arkitektur og snu den til et sted du vil bli glad for å tilbringe tid.

Seafoam Grønn

Seafoam grønt er en nesten nøytral farge som er like hjemme med landet, vintage eller moderne design behandlinger. Male vegger seafoam og trim blank hvit, så la taket hvitt også. Legg noen skarpe svart-hvitt eller myke blomstrete området tepper, persienner og kjøkkenhåndklær. La en gammeldags, emaljert juice hånden trykker eller rustfritt stål cappuccino maskin på telleren.

Turkis og Red

Offset standard hvite inventar og en lys fliser på gulv med medium turkise vegger, glass flis backsplash og røde lakkerte skap. Fargene utfyller periode eller moderne stiler, så legg en midten av det 20. århundre-moderne støpt bord og malte Windsor stoler eller stables aluminium avføring og en firkantet plast bord. Holde taket og trim hvitt later nok lys til å balansere levende rød av overskap og under vask skap. De små glassfliser har en svak turkis skjær og reflektere enda mer lys rundt mat prep og matlaging områder. Men det er det turkise vegger som virkelig trekker rommet sammen og gir den personlighet.

Grå vegger og Pickled Skap

Kjøkkenet trenger ikke å være hvit eller gul for å håndtere fargene på matvarer og kjøkkenutstyr. Prøv et medium kull eller skifer grå maling på veggene for en sofistikert bakteppe til kjøkkenet aktivitet. Fargen er rik og moderne, og passer godt sammen med hvitt eller polert stål og tre, fliser eller steingulv. Hold taket hvitt hvis rommet trenger mer reflektert lys og bruke skarp hvit trim på dørkarmer og gulvlister. Prøv noe litt annerledes på tre skap. Maling rammene hvite og fjerne dørene. Kle dem hvis de er malt og lett sylte de nakne tre dører med hvit maling. Bruk oljebasert maling og tørk den av så det begynner å tørke, og etterlater en "syltet" lakk. De to-tone skap vil se veldig bra med grå vegger, men vil se like fabelaktig med et annet fargevalg hvis du bestemmer deg for å male om noen år. I dette kjøkkenet, hvis de tre etasjene er i dårlig forfatning, male dem med hard-overflate hvit eller svart maling på gulvet. En liten, mørk kjøkken vil dra nytte av det hvite gulvet, men en større, lyse kjøkken er sofistikert med en skinnende ibenholt gulvet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com