Hvordan bruke Non-Sanded Grout

May 30

Hvordan bruke Non-Sanded Grout


Non-pusset fugemasse brukes vanligvis når fugene mellom flisene er 1/8 tommer eller mindre. I tillegg bør ikke slipes fugemasse også brukes når du deler med produkter som lett kan ripete, for eksempel glass eller marmor fliser. I motsetning til slipes fuger, bør ikke-slipes mørtel påføres på en tørr flis overflate. Non-pusset fugemasse kan tettes for ytterligere beskyttelse av flisefuger og for å bevare fugemasse farge. Non-pusset fugemasse er tilgjengelige enten ferdigblandet eller i tørr tilstand at du trenger å blande. Ved å følge riktig teknikk, og slik at god herdetid, ved hjelp av ikke-pusset fugemasse er en enkel prosess.

Bruksanvisning

1 Fjern alle flislegging felles avstandsstykker brukes under legging av flis. Rengjør overflaten på flisene med en fuktig svamp. Ikke la vannet siver, eller forbli, i flisefuger.

2 Bland ikke-pusset fugemasse i henhold til produsentens anvisninger. Ved blanding av en 25-pund pose med fugemasse, trenger du cirka to liter vann. Bland i en bøtte med en drill og fugemasse miksing padle i ett minutt. La blandingen stå i fem minutter. Bland deretter i ett minutt lengre.

3 Tørk av flisen overflaten med en fuktig svamp, men ikke la flisene våt. Scoop nok fugemasse fra fugemasse bøtte til å flyte på overflaten av fliser, ved hjelp av en gummi flis flyte. Ofte vil et beløp på størrelse med knyttneven din være nok til å starte. Spre fugemasse over flisene og inn i fugene med en gummi fliser flyte.

4 Hold gummi fliser flyte bort fra deg med en av de lengre sidekantene mot flisene. Flottøren bør være rett på sin kant med bunnen av flytelegemet mot deg. Skyv flyte over flisene mens litt vippe flyte fremover. Trekk flyte over flisene i en diagonal måte å fjerne overflødig fugemasse fra eventuelle nødvendige områder. For mindre områder, kan du bruke kortere sidekantene for å fullføre dette trinnet. Påfør dette fugemasse inn i andre områder der det trengs.

5 Fortsett å legge fugemasse til arbeidsområde, ved hjelp av gummi flyte å fylle leddene og fjerne overflødig fugemasse til hele lagte overflaten er støpt.

6 La fugemasse å sette opp i ca 20 minutter. Bruk en ren, fuktig svamp og fjerne overflødig fugemasse. Bruk svampen i en diagonal bevegelse. Din innsats bør fjerne overflødig fugemasse fra fliser, men ikke fra leddene. Rengjør svamp ofte, og holde svampen fuktig, ikke våt.

7. La fugemasse herde i tre timer. Deretter bruker en ren, fuktig svamp, buff toppen av brikker for å fjerne eventuelle dis gjenværende fra fugemasse rengjøring. Følg opp med en ren, tørr klut for en endelig polering.

8 Påfør fugemasse sealer, om nødvendig, i henhold til produsentens anbefalinger. Hvis fugemasse sealer er nødvendig, vent i minst 48 timer før du bruker. Se alltid fugemasse sealer produsentens anbefalte herdetid for fugemasse som disse tider ofte varierer.

Hint

  • Bruk bare en fuktig svamp.
  • Rengjør svampen ofte for å sikre at du fjerner overflødig fugemasse og ikke spre fugemasse rundt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com