Hvordan fikse en lekker Pris Pfister tappekran

March 2

Hvordan fikse en lekker Pris Pfister tappekran


Pris Pfister er et selskap som er stolt av 100 år med industriledende innovasjoner i kranen industrien. Pris Pfister er kjent for sine miljøvennlige funksjoner, teknologisk utvikling, design trender, holdbarhet og enkel installasjon. Alle kranene er gjenstand for normal slitasje, imidlertid, og kan begynne å lekke på enkelte punkt. Forstå hvordan å fikse Pris Pfister lekk kran deg selv kan du spare en god del penger over kostnadene ved å ansette en rørlegger.

Bruksanvisning

1 Finn hovedvanntilførselen, og slukke vannet ved å vri ventilen til du hører vannet avstengt. Test kranen for å sikre at det er av.

2 Stuff avløpet med en fille eller avløp stopper å hindre at små deler ikke faller ned.

3 Finn den lille skruen på Pris Pfister kranen håndtaket, og ta den med en umbrakonøkkel.

4 Fjern kranen håndtaket ved å trekke den av forsiktig.

5 Løsne kragen rundt kranen basen for hånd. Om nødvendig, vikle en fille rundt kragen og bruke en skiftenøkkel til å forsiktig løsne den, noe som vil hindre riper på overflatebelegg.

6 Skru festemutteren på toppen av stammen enheten ved hjelp av en skiftenøkkel.

7 Trekk ut hele stammen forsamlingen.

8 Kontroller O-ringene rundt bunnen av kragen og O-ringene inni stammen forsamlingen, som ofte er de vanligste årsakene til lekker kraner. Du må kanskje bruke nebbtang for å fjerne O-ringene inne i stammen. Se etter tårer, merker eller rifter. Bytt slitte O-ringene med nye fra Pris Pfister kranen reparasjonssett.

9 Kontroller fjærene inne i stammen montering for skade ved å fjerne dem med nebbtang og grundig inspisere dem. Bytt fjærene med nye fjærer fra reparasjonssett om nødvendig.

10 Monter alle deler, slå vannet tilbake på at den viktigste kilden og sjekke kranen for lekkasjer. Hvis det fortsatt lekker, ta kranen fra hverandre igjen, ta hele stammen forsamlingen til en jernvarehandel, finne en matchende ny Pris Pfister stem montering og erstatte hele stammen.

Hint

  • Anskaffe materialer, inkludert en Pris Pfister kranen reparasjonssett, fra en maskinvare eller VVS-butikk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com