Pleated Balloon Valance Instruksjoner

February 28

Pleated Balloon Valance Instruksjoner


Pleated ballong valances kombinerer stilren skreddersøm av inverterte boksen folder med den romantiske appell av bølgende puffer. Bruk dem alene, eller sammen med gardin paneler hengende under. Pleated ballong valances utfylle både uformelle og formelle dekorere stiler. Stoffet du velger, bestemmer utseende, men de er like nydelig i faste stoffer, dristige mønstre og selv skarpe vertikale striper.

Bruksanvisning

1 Mål bredden på vinduet ditt, inkludert støping. Legg fire inches for det ferdige Valance bredde.

2 Del ferdig bredde med 12. runde ned til nærmeste hele tall for det totale antall puffer. Fordel den ferdige bredde med antall puffer for den ferdige bredden av hver puff.

3 Mål ned fra monteringsstedet til det punktet der du vil at Valance til slutt for det ferdige Valance lengde. Den ideelle ferdige lengde for en plissert ballong Valance er 18 inches.

4 Klipp to stykker stoff seks inches bred og 10 inches lengre enn det ferdige lengden. Cut mønstrede tekstiler, slik at mønsteret er sentrert hver brikke. Bruk skredder kritt for å skrive "første" på feil side av det første stykket og "siste" på den andre.

5 Legg til to inches til pouf bredde og 10 inches til ferdig lengde. Skjær ett stykke stoff per puff til disse målingene. Senter mønstre på samme måte på hver stoffstykket. Merk galt sider av bitene alfabetisk - "A", og videre gjennom alfabetet - med skredderkritt.

6 Legg en til det totale antallet puffer. Skjær at antall brikker 20 inches bred og 10 inches lengre enn det ferdige lengden. Antall galt sider "1" gjennom hva "med skredderkritt. Brett hver brikke i to på tvers for å finne sentrum, og merk den med en rett pinne inn på den øvre kanten.

7 Legg stoffet brikke merket "første" riktig side opp. La det ligge merket "1" med riktig side ned. Juster lengst til høyre kantene og feste dem sammen. Brett ut de låste bitene slik brikke merket "1" er riktig side opp. Plasser stykke merket "A" høyre side ned på toppen av det. Juster lengst til høyre kanter og pin. Fortsett med resten av stoffstykkene, alternerende mellom tall og bokstaver i rekkefølge til du kommer til det siste nummerert stykke. Pin stykket merket "siste" til den endelige nummerert stykke.

8 Sy låste kantene sammen med en halv-tommers sømmonn. Fjern pinnene merking sømmene, men la senter pins på plass.

9 Legg Valance stoff med riktig side opp. Brett den venstre enden over en fjerdedel tommer, feil sidene sammen. Brett den over en annen tre fjerde-tommers å lage en dobbel fold. Pin og sy foldene på plass, med riktig side opp med en en-halv-tommers sømmonn. Gjenta med høyre side og bunnen av Valance.

10 Legg Valance høyre side opp med toppen mot deg. Finn pinnene merking sentrene av de nummererte stoffstykkene. Mål fem inches til høyre og til venstre for hver pinne. Marker venstre og høyre steder med rette pinner satt parallelt med senternålene.

11 Finn det første settet med tre pinner. Løft de to ytre stiftene. Bringe dem sammen i midten pin for å danne en omvendt boksen fold i stoffet. Pin folden på plass langs toppen. Gjenta med de resterende tre-pin sett. Sy foldene på plass langs Valance toppen, ett og ett halv inches fra kanten. Fjern alle pins, men de markerer sentrene.

12 Legg Valance høyre side ned med bunnen mot deg. Juster den lange enden av en T-kvadrat med det første senteret pin. Tegn en vertikal linje med skredderkritt. Gjenta med resten av sentrum nålene. Tegn identiske linjer på høyre og venstre side av Valance, en fjerdedel tommer fra kanten. Fjern midtnålene.

13 Hånd sy en halv tomme plastringer langs hver lappeskredderens krittstrek ved følgende intervaller, som starter ved bunnen av gardinbrettet: en fjerdedel tomme, tre inches, tre inches og tre inches.

14 Skjær en 15-tommers stykke draperi ledning for hver kolonne av ringene. Knute på ledningen ender på det nederste ringene. Træ ledningene gjennom de tre andre ringer i hver kolonne. Trekk ledningene gjennom ringe kolonner for å samle stoffet langs skredder kritt linjer. Loop den løse ledningen ender tilbake gjennom de beste ringene, men ikke knute dem. Mål fra sømmen langs Valance topp til de lengste delene av puffer. Løsne ledningene om nødvendig, før målingene lik den ferdige lengden. Knyt ledningene i de øverste ringene å holde rynkene på plass og deretter klippe det overskytende ledningen.

15 Cut tre fjerde-tommers kryssfiner fem inches høy av det ferdige bredde for å bruke som en montering bord. Juster sømmene på toppen av Valance med den øverste kanten av brettet, med de to ytre folder styrets fremre hjørner. Staple stoffet over sømlinjen til toppen av styret, sammen foran og begge sider av bordet.

16 Sentrer montering bord over toppen av vinduet og fest den til veggen med L-braketter der du ønsker montering høyde. Monter brakettene på veggen stenderne, og plass dem hver 16 til 24 inches. Ordne puffer til de er selv over hele Valance.

Hint

  • Bredde i skjære instruksjonene betyr å kutte bredden på tvers på stoffet yardage. Railroaded stoffer - hvor mønsteret kjører langs i stedet for på tvers - er de eneste unntakene. Når du kjøper stoff, vil etiketten på bolten fortelle deg om det er railroaded, men de fleste mønstre er det ikke.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com