Hvordan å tone ned den røde Siding på et hus

April 16

Red ytterkledning på huset kan gjøre det skiller seg ut i et hav av beige, brun og hvit naboer, men det kan også stikke ut som en sår tommel hvis det er for lyst. Det er mulig å tone ned nyansen i et par forskjellige måter, og likevel beholde karakteren av hjemmet intakt. Disse metodene kan selv legge til den visuelle unike i sitt ytre.

Bruksanvisning

Sandblåsing å tone ned den røde Siding på et hus

1 Sandblast Fasader hvis den er laget av tre. Dette vil visne farge, fjerne noen av maling og gi det mer av en gammel look. Denne teknikken tar dyktighet ikke å volde skade, så øve på andre tre før du prøver det under utvendig renoveringsprosjekt anbefales.

2 Drei sandblaster ned til den letteste mulig innstilling. Alle sandblasters har forskjellige spesifikasjoner, så følg produsentens anvisninger nøye for sikkerhet. Spray jevnt rundt sider av hjemmet ditt, være forsiktig med å ikke fjerne for mye maling når du gjør det. Du kan alltid gå tilbake over et område hvis mer aldring er nødvendig.

3 Tørk ned grundig for å fjerne alle leftover partikler og re-coat alle tre med en utendørs sealer for å beskytte den. Sandblåsing vil ha fjernet denne beskyttelsen.

Hvitvasking å tone ned den røde Siding på et hus

4 Bland sammen en hvit vask, slik som den som finnes på nettstedet Askthebuilder.com. Prøv det ut på et eget stykke tre malt i samme farge som ditt hjem for å sørge for at det ønskede resultatet vil bli oppnådd. Juster komponentene inntil det er.

5 Vask utsiden av hjemmet ditt grundig. Dette kan gjøres ved trykksvaskingen eller for hånd; bare sørg for at all løs maling, skitt og smuss fjernes og ytterkledning er helt tørt før du fortsetter.

6. Påfør kalken blandingen med en børste eller en klut, tørke den av og sette den på igjen, til du har oppnådd den tonet ned effekten du går for. Prøv ut forskjellige teknikker og verktøy for å se alle de forskjellige opptredener at denne metoden kan skape.

Maleri å tone ned den røde Siding på et hus

7 Paint trim en mørkere, kontrastfarge, for å trekke øyet til at i stedet for rødt. Deep brunt utfylle røde toner godt og er ansett som en mer nøytral farge når det gjelder utvendig ombygging. (En lettere tan utfyller også rød, men vil faktisk få ut lysstyrken på hue enda mer.)

8 Sett opp blomsterkasser som er malt i samme tone som trim. Dette legger flere elementer av visuell interesse så vel som dekker opp mer av den røde fargen. Plante en dypere rød blomst i dem for å lure øyet til å se ytterkledning i en mer dypere nyanse også.

9 Endre ut døren til samme farge som trim. Dette toner ned den røde ytterkledning på huset fordi det gir symmetri som holder øyet beveger seg over fargen, i stedet for å hvile på den.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com