Hvordan lage en papp Tre-skuff soverom Chest

March 29

Hvordan lage en papp Tre-skuff soverom Chest


Folk regelmessig kaste bort eller resirkulere papp, men det er et godt materiale å bruke for håndverk og husholdningsprosjekter fordi det er ganske solid og holdbar å jobbe med. Du trenger bare et verktøy kniv og saks til å klippe papp til størrelse, noe som gjør den spesielt nyttig for å lage budsjett møbler hvis du ikke har noen verksted eller elektroverktøy. Hvis du trenger en billig soverom brystet, bruke papp for å lage en som måler 3 fot med 1/2 fot med 1 1/2 fot og har tre skuffer.

Bruksanvisning

Bryst Frame

1 Mål et unbent stykke papp 5 fot med en fot 6 inches. Resultat disse målingene med et verktøy kniv og skjær ut stykket med sterke saks.

2 Bøy papp en fot 6 inches fra toppen og en fot 6 inches fra bunnen. Du kan oppnå en rett sving ved å plassere en stor innbundet bok på det stedet du vil bli bøyd, deretter brette papp opp mot den. Dette vil være toppen, baksiden og bunnen av brystet.

3 Mål og kutte seks stykker av papp, som hver måler en fot 7 tommer med en fot 2 inches. Skjær en 1-tommers firkant på hver brikke fra to hjørner på en en-fots-to-tommers side. Brett flikene fra de tre 1-tommers juts. Du skal nå ha seks stykker, som hver måler en fot 6 inches av en tomme med flaps på tre sider.

4 Hot-lim ett av disse seks stykker til store karmstykke, klaffen fra en langside å feste til en av en fot 6 tommers fliker av rammen, og en klaff fra kortsiden feste til den tre-fot lange hoved~~POS=TRUNC stykke papp. Gjenta på motsatt side. Dette er den nederste vegger av rammen.

5 Mål og kutte to kvadrater av papp som måler en fot 6 inches av en fot 6 inches. Hot-lim den ene plassen til toppen flaps av bunnveggene. Dette vil støtte en skuff.

6 Lim liten-flakset stykker på hver side av rammen og topp det med den andre plassen. Lim de to siste liten-flakset stykker til rammens topp klaff.

skuffer

7 Mål og kutte seks stykker av papp til en fot med en fot 7 inches hver. Holde bitene horisontalt, klippe to 1-tommers firkanter fra de to nederste hjørnene av hver. Du skal nå ha seks stykker som hver måler en fot 5 inches med 11 inches med klaff på begge kortsidene og en klaff på den ene langsiden. Dette er de foran og bak deler av skuffene.

8 Mål og kutte seks stykker av papp som måler en fot med en fot 5 inches. Resultat og brett en tomme fra kanten av en langside på hver. Disse er sideveggene av skuffene.

9 Mål og kutte tre kvadrater av papp som måler en fot 5 inches av en fot 5 inches. Dette er skuffebunner.

10 Hot-lim en tre-flakset rektangulært stykke til to ett-flakset rektangulære stykker, matchende opp kortsidene. Hold de lange flaps av hver brikke vender på samme måte. Hot-lim en annen 3-flakset rektangulært stykke til motsatt kortsidene av 1-flakset rektangulære stykker. Du skal nå ha en bunnløs boks.

11 Hot-lim en 1 fot 5 tommer firkantet til de resterende flaps.

12 Gjenta trinn 4 og 5 til du har to skuffer.

13 Mål og skar tre rektangler til en tomme for 3 inches og tre rektangler til 1/2 tommers med 2 inches. Lim de tre store rektangler foran og midt på hver skuff. Deretter limer de tre mindre rektangler sentrert på de større. Disse fungerer som skuff trekker. Pappen bryst er fullført.

Hint

  • Maling brystet for å tilpasse og gjøre det mer visuelt tiltalende.
  • Hot lim våpen kan forårsake alvorlige brannskader; Vær forsiktig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com