Hvorfor vil ikke en GE selvrensende ovn Lock?

February 13

General Electric selvrensende ovner fjerne behovet for å bruke sterke kjemiske rengjøringsmidler. Med en selvrensende ovn, driver ren syklus ved ekstremt høye temperaturer. Døren låses ned slik at den ikke kan åpnes under slike forhold. Det kan skje at låsen seg fast, noe som gjør det umulig å låse døren for rengjøringssyklusen. Hvis du ikke kan låse døren, bør du ikke bruke den selvrensende syklus. Flere årsaker til at problemet er mulig.

låse~~POS=TRUNC funksjoner

GE selvrensende ovn er laget for å bevege seg gjennom en fullstendig rengjøring syklus. Du bytter låsen på døren til "ren" og trykk på "Clean" knappen på toppen av ovnen. Ovnen låser og rengjøringssyklusen begynner. Låsemekanismen er en sikkerhetsfunksjon. I enkelte tilfeller, spesielt i nyere modeller, selvrensende funksjon nekter å kjøre med mindre låsen beveges til den korrekte posisjon.

utilsiktet Endre

For General Electric ovnen til å rense seg selv, må knott eller knapp som aktiverer rengjøringssyklusen slås av eller på annen måte aktivert. Hvis ovnsdøren ikke vil låse, så knotten kan ha blitt slått ved et uhell. Hvis rengjøringsknappen trykkes med ovnsdøren på gløtt, vil ovnen stall. Sensoren inne i ovnen forteller det å rengjøre, men den åpne døren holder det fra fungerer som det skal.

stuck Lock

En mer alvorlig problemet oppstår når låsen kjepper fordi noe er gumming opp låsemekanismen. Hvis du har problemer med låsen beveger seg sakte, eller hvis låsen ikke vil bevege seg i det hele tatt, årsaken kan være rusk i mekanismen. Debris også vil føre til at låsemekanismen for å skyve mindre jevnt enn det en gang gjorde.

Solutions

Hvis døren låsen på en GE selvrensende ovn pinner, prøve å bruke en fuktig papir klut til å tørke området rundt låsemekanismen. Hvis problemet vedvarer, må du kanskje ha låsen skiftes ut. For andre problemer, sjekk alle knappene og sørg for at ovnen ikke er satt på den rene syklusen. Vri bryteren tilbake til av eller slå av rengjøringssyklusen. Hvis du har renset ovnen i løpet av de siste timene, vente på ovnen avkjøles til romtemperatur. Til den når romtemperatur, kan ovnen låsen ikke fungerer ordentlig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com