Fridgidaire Oppvaskmaskin Feilsøking

May 25

Frigidaire er kjent for å ha noen av de roligste og beste tørking ytelse oppvaskmaskiner på markedet. Oppvaskmaskinen sensorer kan velge syklusen for deg, basert på dine oppvaskbehov. Selv med alle disse flotte funksjoner, men du kan fortsatt oppleve noen problemer med Frigidaire oppvaskmaskin. Prøv feilsøking problemene på egen hånd før du har brukt mye penger på reparasjoner.

Skitne talerkener

Velg en annen syklus for lengre vasketid hvis det er mat jord igjen på oppvasken etter rengjøring. Ditt hjem vanntrykk kan være for lavt. Det bør være 20 til 120 pounds per kvadrattomme (psi). Kontroller at den innkommende vanntemperaturen er minst 120 grader Fahrenheit. Hvis du har ekstremt hardt vann, kan det hende du må installere en vann mykner. Pass også på at trakten på øverste hylle ikke er blokkert.

Vaskemiddel

Pass på at du bruker kun ferske vaskemiddel for automatiske oppvaskmaskiner hvis oppvaskmaskinen lekker. Det kan være lurt å prøve et annet merke. Skyllemiddel som er sølt kan også forårsake skum og resultere i overfylte. Sørg for å tørke vekk søl. Sjekk også å sørge for at oppvaskmaskinen er i vater. Dette kan gjøres ved å justere de justerbare ben.

drenering problemer

Sjekk om knockout pluggen er fjernet fra innsiden av matavfall oser innløp hvis oppvaskmaskinen ikke renne riktig. Hvis enheten er koblet til en vask søppeltømming, sørg for at den oser er tom for all mat. Se om det er en knekk på avløpsslangen. Når syklusen er ikke fullstendig, men snarere på pause, vil det være vannet i bunnen av karet.

etsning

Juster mengden vaskemiddel brukes på bakgrunn av hvor hardt vannet hvis etsing oppstår. For mye vaskemiddel i bløtt vann vil føre til en film som ikke kan fjernes fra deg glass og servise. Du vil ønske å sjekke vaskemiddel Chart i brukerhåndboken (se referanser). Vanntemperaturen kan også være for høy. Hvis disse trinnene ikke løser problemet, kan det være lurt å bruke No Heat tørre alternativet.

Flekker og Film

Laste tallerkener og glass, men ingen metallredskaper, inn i oppvaskmaskinen hvis du merker flekker og film på din retter og ønsker å fjerne dem. Lime innskudd, fra hardt vann, kan forårsake flekker på oppvasken og eventuell oppbygging på innsiden av oppvaskmaskinen. Ikke legg vaskemiddel til oppvaskmaskinen. Velg Normal Vask og lukke og låse døren. Starte syklusen. Oppvaskmaskinen bør kjøre før det begynner den andre vannfylling. Dette vil ta ca 10 minutter. Når Sensing Lyset slukkes, åpne døren og hell 2 kopper hvit eddik i bunnen av oppvaskmaskinen. Lukk og lås døren, trykk på Start og la syklusen til slutt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com