Solar Panel Oppvarming Informasjon

May 15

Solar Panel Oppvarming Informasjon


Solcellepaneler på sitt mest grunnleggende konvertere solens energi til energi brukes av mennesker for alt fra elektrisitet til oppvarming av vann. Solvarmepaneler er ganske billig, gitt at de vanligvis vare rundt 25 år, og betale for seg selv med reduserte drivstoffregninger.

Deler

Et solcellepanel som brukes til å varme opp hjemmet er mye enklere enn et solcellepanel som brukes til å generere elektrisitet. Panelet består i det vesentlige av en metallpanel malt svart, med et nettverk av rør som kjører under overflaten. En glass dekker toppen av metallet. Panelene er plassert på sørvendte sider av huset.

Funksjon

Metallet panelet absorberer solvarmen. Rørene oppvarmes på grunn av dette, og i sin tur, er slik at vannet som renner gjennom dem. Glasset deksel beskytter metallpanelet fra elementene og feller varm luft inn mellom seg selv og metallet. Dette betyr at panelet fortsatt varme vann, selv når det er kaldt ute, så lenge det er solen.

System

En pumpe beveger vannet gjennom ledningsnettet. Den bruker svært lite energi. Et mer komplisert system kan bruke photovoltaic solcellepaneler for å produsere elektrisitet som trengs for å kjøre pumpen også. Et ekspansjonskar regulerer rørtrykket.

Oppvarming

Oppvarmet vann samles opp i en tank, hvorfra det sirkuleres gjennom hjemmet. Hele systemet styres elektronisk, ved hjelp av sensorer for å bestemme når man skal skru av panelet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com